Pisici pictate pe porţelan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atelierul de porţelanuri pictate manual Wagner Arte Frumoase şi Poveşti şi Magnolia Spa au lansat aseară, la ora 19.00, o nouă formă de răsfăţ al simţurilor, cu ritualuri de spa, porţelanuri pictate şi ceaiuri din ţări îndepărtate.

Cu această ocazie, Wagner Arte Frumoase şi Poveşti a adus la Magnolia Spa din strada Speranţei nr. 20 colecţiile de porţelan pictat manual „Pour Ma Petite“ şi „Cat Portraits“. De asemenea, din cadrul evenimentului nu au lipsit nici obiectele de ceai din porţelan de la Wagner: căni, ceşcuţe, ceainicuri, zaharniţe, tăviţe de ceai şi multe altele.

Ultima fiţă de 1 martie: mărţişor de 225 de lei

Porţelanuri noi şi ceaiuri


„A fost ideea reprezentanţilor Magnolia Spa să ne aducem cele două colecţii aici, deoarece suntem în aceeaşi zonă, foarte aproape unii de ceilalţi. A fost o idee de a ne uni într-o seară comună, iar noi să ne lansăm colecţiile aici“, a spus Irina Wagner, sora creatoarei Ana Wagner.

La Magnolia Spa, oaspeţii s-au delectat aseară cu ceaiuri verzi, roşii şi negre, băuturi şi gustări rafinate, fiind primul eveniment de acest gen care a avut loc în cadrul spa-ului. Pe lângă colecţiile de porţelanuri, aseară au fost promovate şi ritualurile spa cu pietre calde, foarte relaxante, care detensionează prin căldură.



„Noi le-am invitat pe Ana şi Irina Wagner pentru că ne dorim să avem lunar câte un astfel de eveniment în cadrul spa-ului. Noi vedem spa-ul ca pe un stil de viaţă, care trebuie să îi inspire pe oameni să trăiască într-un anumit fel. În această seară am combinat două arte, arta masajului şi arta picturii pe porţelan“, a spus Smaranda Pâslaru, spa manager la Magnolia Spa.

Pisici pe porţelan

Ana Wagner a explicat care sunt noutăţile în ceea ce priveşte bijuteriile din porţelan de la magazinul Wagner Arte Frumoase şi Poveşti. „Bijuteriile pe care le-am adus aici sunt şiraguri de mărgele din porţelan, în care fiecare mărgea a fost pictată manual“, a mărturisit Ana Wagner.

„Pe căni avem desene cu iniţiale de la A la Z, desene originale care fac parte dintr-o colecţie specială care poartă semnătura Ana Wagner. De asemenea, am lansat colecţia cu pisici, pentru care pot spune că avem o afinitate de multă vreme. Pisicile sunt ca un laitmotiv care apare în permanenţă în colecţiile noastre“, a declarat Ana Wagner.

Colecţia din porţelan cu pisici va rămâne la Magnolia Spa până în luna septembrie, potrivit cretoarei Ana Wagner.

Invitaţii evenimentului au admirat noile colecţii de porţelanuri de la Wagner
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite