Pink Martini, cap de afiş la Ciuc Summer Fest

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Micuţa orchestră” Pink Martini, una dintre cele mai cunoscute trupe de jazz-lounge şi fusion din întreaga lume, va cânta în această seară, de la ora 21.30, pe scena festivalului Ciuc Summer Fest 2010.

Citiţi şi

Faithless, leacul pentru insomnie

Trupele româneşti care întregesc line-up-ul celei de-a doua zile a festivalului sunt Urma, Kumm, Brum Conspiracy, Les Elephants Bizarres. Seara se încheie cu Dj Talvin Singh la Silent Disco. Mâine, chitaristul Gary Moore cântă pentru prima dată la Bucureşti.

„Nu o să mă satur niciodată să vă cânt”
Maxi Jazz, solistul trupei britanice Faithless, a fost impresionat de atmosfera creată aseară, de publicul român, la Zone Arena, în prima zi a Ciuc Summer Fest. El a promis să revină cât de curând şi a mulţumit spunând „Bucurestiiii” de nenumărate ori. Insomniacii şi-au găsit leacul când Maxi Jazz şi Compania au urcat pe scenă. Îmbrăcat în negru, cu jacheta descheiată, Maxi i-a purtat pe cei prezenţi în alte dimensiuni muzicale, transformându-se pe rând în DJ, Dumnezeu sau mesager al dragostei.

„Insomnia”, „God is a DJ”, What about love”, „Driftin’ away” şi „We come one” de la bis i-au trecut pe români prin toate stările, de la ură la bucurie, de la iubire la teamă, de la bătăi de inimă puternice la calm englezesc pe note muzicale. Publicul a aplaudat, a sărit, a ţipat şi a trepidat la îndemnul britanicilor de fiecare dată.
Faithless a fost un show nepământean, venit din alte sfere, luminos, cu efecte vizuale şi auditive puternice, un balans între buddha bar şi electro, armonizat de chitară şi dominat de clapele lui Sister Bliss. "Nu o să mă satur niciodată să vă cânt!", a spus solistul, încântat de atmosfera de la Bucureşti.
„Mulţumesc! Aţi fost minunaţi pentru noi în seara asta! A fost o plăcere, un privilegiu să cântăm pentru voi! Aveţi grijă unul de altul! Ne vedem curând! Pace! Respect!”, a fost mesajul lui Maxi pentru fani la final de concert.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite