Pieţele din Sectorul 4 al Capitalei sunt dotate cu zone special amenajate în care se vând pepeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pepenii pot fi vânduţi doar în zone special amenajate FOTO Shutterstock
Pepenii pot fi vânduţi doar în zone special amenajate FOTO Shutterstock

În pieţele din sectorul 4 al Capitalei s-au amenajat spaţii speciale pentru vânzarea pepenilor, după cum au anunţat reprezentanţii primăriei.

Vânzarea pepenilor în sectorul 4 al Capitalei este permisă numai în spaţiile special amenajate din pieţele sectorului.

Astfel, în perioada 1 iulie – 31 august, Administraţia Pieţelor Sector 4 a amenajat 50 de spaţii destinate comercializării pepenilor direct de la producători, după cum urmează: 25 de locuri în Piaţa Sudului, 15 în Piaţa Progresul, 8 în Piaţa Apărătorii Patriei şi 2 în Piaţa Covasna.

„Producătorii veniţi din zone renumite pentru cultivarea pepenilor– Dăbuleni, Budeşti, Amara, Brânceni, Roşova ş iScutelnici au obţinut avizul pentru a vinde pepeni în aceste locuri, depunând  la Administraţia Pieţelor Sector 4 un dosar cu următoarele documente: cerere tip, certificatul de producător  vizat de primăria din localitatea de provenienţă a producătorului, copie după şi/sau buletinul de identitat“, se arată într-un comunicat trimis de reprezentanţii primăriei.

Pentru practicarea unui comerţ civilizat şi pentru respectarea normelor de salubrizare, fiecare loc a fost dotat cu recipiente de colectare a deşeurilor rezultate în urma desfăşurării acestei activităţi. Comercianţii care nu vor respecta zonarea impusă de Autoritatea Locală Sector 4  şi vor încerca să vândă pepenii în alte locuri neautorizate, riscă să fie sancţionaţi de către Poliţia Locală Sector 4.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite