Se aprind beculeţele de Crăciun în Sun Plaza. Primarul Piedone dă încă o dată startul perioadei de Sărbători

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Recordul pentru cele mai multe beculeţe indoor din lume a fost stabilit în noiembrie 2010 FOTO Adevărul
Recordul pentru cele mai multe beculeţe indoor din lume a fost stabilit în noiembrie 2010 FOTO Adevărul

Primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, aprinde încă o dată instalaţia de Crăciun de interior cu cele mai multe beculeţe din lume la centrul comercial din Piaţa Sudului. Devenit tradiţional, evenimentul punctează începutul perioadei de Sărbători de Iarnă.

Evenimentul are loc joi, 14 noiembrie, începând cu ora 19.00, iar primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, va aprinde din nou instalaţia de interior cu cele mai multe beculeţe din lume, de la Sun Plaza Shopping Center.

Devenită deja o tradiţie a centrului comercial, aprinderea luminiţelor de Crăciun este marcată anul acesta prin organizarea unui eveniment găzduit de Buzdugan şi Morar.

Potrivit unui comunicat de presă emis de administraţia locală, cei prezenţi vor putea dansa pe ritmurile antrenante ale trupelor Voltaj şi Barbarossa Samba Group şi se vor lăsa încântaţi de minunatele demonstraţii de vals şi de spectacolul salvelor de artificii. 

Spectacolul va continua în zona restaurantelor din Sun Plaza, la etajul 1, cu un show incendiar de lasere. De asemenea, în intervalul 19:00-23:00, vizitatorii Sun Plaza vor beneficia de ofertele savuroase anunţate de Second Cup, Reina Cafe, Scandia Sibiu, Osteria di David, Starbucks şi Cora.

Instalaţia a fost aprinsă şi anul trecut, când primarul Cristian Popescu Piedone a dat startul spectacolului de lumini şi lasere. Instalaţia de la Sun Plaza a devenit cea mai mare din lume în noiembrie 2010. Atunci, a fost omologat recordul pentru cea mai mare instalaţie de Crăciun de interior, cu 449.658 de beculeţe. Precedentul record era de 150.000 de beculeţe.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite