Piedone şi-a reluat postura de ”spaima pieţelor”. Edilul a amendat o firmă cu 10.000 de lei pentru carne expirată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primarul Piedone a anunţat că va relua controalele-fulger din pieţele din sectorul 4 FOTO Adevărul
Primarul Piedone a anunţat că va relua controalele-fulger din pieţele din sectorul 4 FOTO Adevărul

Primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a declarat că îşi va relua rolul care l-a consacrat, adică acela de ”spaima pieţelor” şi va face din nou controale fulger prin pieţele din sectorul pe care îl administrează. Joi, un astfel de control a avut loc în Piaţa Sudului unde nu s-a găsit decât un singur comerciant cu nereguli, care a şi fost amendat cu 15.000 de lei.

Astfel, în cadrul verificărilor întreprinse joi, 11 aprilie 2013, în incinta halei de carne de la Piaţa Sudului poliţiştii locali au constatat că majoritatea comercianţilor respectă reglementările ce impun practicarea unui comerţ civilizat şi salubru.

Totuşi, potrivit unui comunicat de presă emis de Primăria Sectorului 4,  în cadrul unui punct de lucru aparţinând S.C. PUIU PROD SRL au fost depistate produse alimentare cu termenul de valabilitate expirat, motiv pentru care au fost aplicate sancţiuni contravenţionale totalizând în total de 15.000 de lei.

Direcţia Inspecţie şi Control din cadrul Poliţiei Locale Sector 4 va întreprinde zilnic, în perioada premergătoare Paştelui, verificări în rândul agenţilor economici care comercializează produse alimentare în pieţe şi în perimetrul acestora.

”Îmi voi relua postura care m-a consacrat în peisajul administraţiei publice bucureştene, aceea de <<Spaima Pieţelor>>, urmând să reîncep seria controalelor – fulger. În urma sesizărilor primite de la locuitorii Sectorului 4, am dispus efectuarea verificărilor în cadrul respectivului magazin de produse alimentare, iar aspectele semnalate de cumpărători s-au confirmat. Îi informez pe această cale pe toţi comercianţii inconştienţi, cei care cred că îşi pot permite să se joace cu sănătatea cumpărătorilor, că am cerut inspectorilor Primăriei vigilenţă maximă şi toleranţă zero”, a declarat primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite