Primarul Piedone oferă 2 metri cubi de lemne pentru 146 de familii din sectorul 4 Materialul vine din toaletarea copacilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria Sectorului 4 anunţă că va oferi un ajutor pentru cetăţenii care se încălzesc cu lemne de pe raza sectorului. Oamenii vor primi câte 2 metri cubi de material lemnos pentru încâlzirea locuinţelor, rezultat din toaletarea copacilor. Măsura, aplicată ca urmare a răcirii bruşte a vremii.

În contextul scăderii drastice a temperaturilor şi a condiţiilor meteo nefavorabile, Primarul Cristian Popescu – Piedone a dispus ca, începând de marţi, 01 octombrie, să demareze acţiunea de distribuire a materialului lemnos, acordat ca sprijin pentru încălzirea locuinţei, familiilor cu venituri reduse din Sectorul 4, anunţă admninistraţia locală într-un comunicat de presă emis astăzi.

Astfel, după finalizarea perioadei în care s-au primit cererile pentru acordarea acestui tip de ajutor,  Direcţia Generală de Asistenţă Socială Sector 4 a întocmit lista de priorităţi, fiind identificate 146 de familii – beneficiare, fiecare urmând să primească câte 2 metr cubi de lemne. 

Potrivit sursei citate, materialul lemnos provine din acţiunile de toaletare, defrişare şi reducere de coronament, executate de ADPP Sector 4, iar cantităţile vor fi transportate la domiciliul tuturor beneficiarilor de către echipele de lucrători ai societăţii.

Majoritatea familiilor care vor primi acest tip de ajutor pentru încălzire locuiesc în zonele Şoseaua Berceni, Şoseaua Giurgiului şi strada Mitropolit Filaret. De asemenea, potrivit Primăriei Sectorului 4, din 2008 şi până în prezent, 860 de familii cu venituri reduse din Sectorul 4 au beneficiat de un ajutor însumând peste 2.000 m3 de material lemnos.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite