„Petrecerile“ din tramvaiul 41 continuă: „Revanşa maneliştilor“ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Captură
FOTO Captură

O altă înregistrare din tramvaiul 41 a fost republicată vineri, la prânz, de un utilizator, pe o reţea socială. Acesta a descris întâmplarea ca fiind „revanşa maneliştilor”.

Înregistrarea, preluată de pe Youtube, a fost iniţial postată la începutul lunii aprilie. Călătorul de la care a fost preluată filmarea este un bucureştean în vârstă de 17 ani, care a surprins o „petrecere” cu muzică live în tramvaiul 41.

După bătaia surprinsă miercuri în acelaşi tramvai, cauzată de doi călători care ascultau muzică la difuzor, o altă întâmplare pare să fie acum în centrul atenţiei. De data aceasta, un grup mai mare de protagonişti a venit împreună cu un acordeonist şi a început o petrecere.

„Este incredibil ce se petrece. Uitaţi ce pot să facă în tramvaiul 41. Şi nimeni nu ia atitudine. Sparg seminţe, cântă, n-au nicio treabă”, spune autorul înregistrării.

Un alt călător a venit cu o explicaţie: „Nici noi nu suntem uniţi. Dacă am fi uniţi...”

„Eu singur nu pot să mă duc să mă lupt cu ei”, a replicat cel care a înregistrat toată întâmplarea.

Niciun călător nu se arată deranjat de ceea ce se petrece în jurul lui. Oamenii preferă să întoarcă capul în altă parte, decât să ia atitudine şi să el ceară petrecăreţilor să înceteze.  

Cu toate că grupul petrecăreţ deranjează vizibil ordinea şi liniştea publică, din explicaţiile călătorilor, s-ar părea că oamenilor le este teamă să ia atitudine pe cont propriu.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite