Peste 42.000 de vizitatori au trecut pragul Târgului Gaudeamus în primele trei zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La târg a fost prezent şi preşedintele Klaus Iohannis, care şi-a lansat o carte FOTO Marian Iliescu
La târg a fost prezent şi preşedintele Klaus Iohannis, care şi-a lansat o carte FOTO Marian Iliescu

Peste 42.000 de vizitatori au participat la evenimentele desfăşurate în primele trei zile ale celei de-a XXI-a ediţii a Târgului Internaţional Gaudeamus - Carte de învăţătură, care a început miercuri.

Târgul Internaţional Gaudeamus - Carte de Învăţătură 2014 are loc până duminică, în Pavilionul Central (A) al Complexului Expoziţional Romexpo. Evenimentul, ajuns la ediţia cu numărul XXI, este iniţiat şi organizat de Radio România, prin Centrul Cultural Media Radio România, iar la ediţia din acest an au participat până acum peste 42.000 de persoane, scrie Mediafax.

Târgul Internaţional Gaudeamus este principala componentă a Programului Lectura, un proiect de anvergură naţională iniţiat de Radio România în 1994, având ca principal obiectiv susţinerea culturii româneşti prin evenimente expoziţionale dedicate cărţii şi educaţiei. Palmaresul celor 20 de ani de existenţă, care însumează 83 de târguri Gaudeamus, peste 2.300.000 de vizitatori şi aproape 8.700 de manifestări organizate în acest cadru, aduce Radio România în poziţia de lider în industria evenimentelor de acest tip din România.

Accesul publicului se va face pe baza biletelor (în valoare de 5 lei) şi a abonamentelor (în valoare de 10 lei, valabile pentru toată perioada), care vor constitui totodată şi suportul pentru tombola Gaudeamus. Ca şi la ediţiile precedente, mai mult de jumătate dintre vizitatorii târgului vor beneficia de acces gratuit în incintă: preşcolarii, elevii, studenţii, cadrele didactice, profesioniştii din domeniile editorial - educaţional, jurnaliştii, pensionarii, persoanele cu dizabilităţi şi însoţitorii acestora, grupurile organizate.

Programul de vizitare este zilnic, între orele 10.00 şi 20.00.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite