Peste 30.000 de persoane au vizitat, în primul weekend, Salonul Auto din Bucureşti. Preţul unui bilet, 20 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Salonul îşi va închide porţile pe 20 octombrie FOTO Arhiva Adevărul
Salonul îşi va închide porţile pe 20 octombrie FOTO Arhiva Adevărul

Organizatorii Salonului Auto Bucureşti (SAB) şi Accesorii au anunţat că peste 30.000 de persoane au trecut pragul expoziţiei în primul weekend de la deschidere. Preţul unui bilet de intrare costă 20 de lei, iar Salonul va fi deschis până pe 20 octombrie.

Zeci de mii de bucureşteni s-au închesuit în acest weekend să admire, în premieră naţională, noile modele BMW Seria 4, Mercedes Benz S-Class, Range Rover Sport, Jaguar F Type, Hyundai ix35 Facelift, Hyundai i10, Honda CR-V (echipat cu noul motor diesel i-DTEC de 1.6 litri şi 120 Cp),Citroen C4 Grand Picasso, Citron C4 Picasso, Peugeot 308 şi Seat Leon, expuse în cadrul SAB din acest an.

BMW X6 de 555 cai şi Bentley, vedetele expoziţiei

Printre exponatele care au atras toate privile la Salonul Auto din Capitală este şi Bentley- The Other Guy, o maşină din anul 1927 cu motorul de opt litri. Automobilul a fost folosit cu succes în cursele din epocă, fiind restaurat începând cu anul 2004 de către Stanley Man, unul dintre cei mai faimoşi Bentley Boy. Caroseria maşinii este din aluminiu şlefuit, făcând autoturismul mult mai uşor.

Maşina a fost adusă în România anul trecut şi se află în întreţinerea Oldtimer Studio.

Pe lângă Bentley, cei care trec pragul Salonului pot admira şi cea mai puternică maşină de serie, un BMW X6 de 555 de cai.

Salonul Auto şi-a deschis porţile pe 10 octombrie şi urmează să se încheie pe 20 octombrie. Preţul unui bilet de intrare este 20 de lei, în timp ce parcarea costă 10 lei. 

Pe aceeaşi temă:

SAB & Accesorii 2013 se desfăşoară în acest weekend în Bucureşti

Salonul Auto Bucureşti & Accesorii şi-a deschis porţile, la 20 de ani de la prima ediţie

Audi Sport quattro Concept este vedeta standului Audi la Frankfurt

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite