Peste 130.000 de kilograme de deşeuri au fost colectate separat în Sectorul 6 al Capitalei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sectorul 6 al Capitalei participă, pentru a doua oară, la competiţia Oraşul Reciclării, eveniment care se derulează în intervalul 1 ianuarie – 30 iunie, iar până în acest moment au fost colectate separat peste 130.000 de kilograme de deşeuri.

În acest moment, în Sectorul 6 din Bucureşti sunt amplasate 292 de containere destinate colectării separate a deşeurilor de ambalaje în urma unui parteneriat între primărie, Eco-Rom Ambalaje şi societatea de salubrizare Urban SA.

În primele patru luni din acest an, pe raza sectorului au fost colectate separate 132.580 de deşeuri de ambalaje: 23.710 kilograme de plastic, 130 kilograme de metal, 73.360 kilograme de hârtie/carton şi 35.380 kilograme de sticlă.

La finalul celor şase luni, câştigătorul va obţine titlul de „Oraşul Reciclării” şi marele premiu: o zonă eco wi-fi – un spaţiu de relaxare cu acces liber la internet, în valoare de 12.000 de euro.

La prima ediţie a competiţiei, Sectorul 6 din Bucureşti a câştigat premiul de excelenţă la categoria „Armament de calitate”, fiind printre municipalităţile care au obţinut cel mai mare punctaj la evaluarea calitativă a punctelor de colectare separată.
 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite