Peste 1.000 de apeluri la Ambulanţă în prima zi de Paşte. Aproape 800 de urgenţe de cod roşu şi galben, dar şi multe indigestii

Peste 1.000 de apeluri la Ambulanţă în prima zi de Paşte. Aproape 800 de urgenţe de cod roşu şi galben, dar şi multe indigestii

Peste 1000 de oameni au avut nevoie de intervenţia Ambulanţei

Peste 1.000 de apeluri au fost înregistrate la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov (SABIF) duminică, în prima zi de Paşti, cu 24% mai multe apeluri faţă de prima zi de Paşti a anului trecut.

Ştiri pe aceeaşi temă

În cursul zilei de duminică la Ambulanţă au fost înregistrate 1.272 de apeluri, dintre care 776 au fost urgenţe de cod roşu şi cod galben, a declarat managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov, Alis Grasu, potrivit News.ro.
 
Astfel, cadrele medicale de la Ambulanţă au fost solicitate pentru victimele a două accidente rutiere, pentru 78 de cazuri de lipotimie şi 143 de pacienţi au solicitat Ambulanţa din cauza afecţiunilor digestive.
 
De asemenea, Ambulanţa a fost solicitată şi în cazul a cinci naşteri. 
 
Duminică au fost înregistrate cu 24 la sută mai multe solicitări la Ambulanţă decât în prima zi de Paşte a anului trecut, a mai precizat managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările