„Pescăruş”, restaurantul „de fiţe” al vechii elite comuniste, este adus în era capitalismului cu investiţii de peste 450.000 euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Restaurantul „Pescăruş” din Parcul Herăstrău din Capitală FOTO Adevărul
Restaurantul „Pescăruş” din Parcul Herăstrău din Capitală FOTO Adevărul

Restaurantul „Pescăruş”, celebra atracţie culinară preferată de vechile elite comuniste cum ar fi Gheorghiu-Dej sau Nicu Ceauşescu, va fi transformat cu o investiţie iniţială de 450.000 de euro de antreprenorul Dragoş Petrescu, care deţine grupul City Grill.

Localul cu o istorie de 70 de ani va fi redat bucurestenilor de rand incepand cu luna mai, proprieratul lantului de restaurante preconizand un trafic zilnic de 400 de clienti.

Spatiul umplut de mese care amintesc de vechile chermeze din perioada comunista, asa cum sunt ele redate si in filmele alb-negru ale epocii, va fi reamenajat si adaptat consumatorului modern. Cu toate acestea, brandul va fi pastrat, iar identitatea vizuala a restaurantului va fi inspirata de istoria lui.

„Restaurantul acesta este un monument istoric, de aceea nu vom actiona masiv asupra vizualului. Vom pastra acelasi lemn, caruia ii vom da poate o alta tenta, insa vom adauga elemente decorative, in functie de specificul lui. In partea dinspre lac, pe terasa, vom avea elemente din tematica apei, sa il tinem astfel legat de Herastrau si lac", a explicat Dragos Petrescu, antreprenorul din spatele lantului City Grill.

Citeşte continuarea pe wall-street.ro

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite