Persoanele în dificultate devenite IT-şti la „Ateliere Fără Frontiere” recondiţionează calculatoare care vor fi donate prin concurs

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Asociaţia a lansat a doua ediţie a programului Assoclic din acest an, prin care alocă 500 de calculatoare, recondiţionate în atelierele proprii, persoanelor defavorizate.Termenul-limită pentru înscriere la concursul lansat ieri este 31 august.

Copiii cu posibilităţi modeste vor putea avea calculatorul lor chiar la începerea anului şcolar, cadou din partea Atelierelor Fără Frontiere (AFF).

Proiectele vor fi evaluate de un juriu format din partenerii asociaţiei, iar livrarea calculatoarelor se va face după 14 septembrie, când se vor anunţa câştigătorii.

Concurenţii pot găsi regulamentul de participare şi se pot înscrie la acest proiect pe site-ul organizatorilor. Pot aplica la concursul Assoclic ONG-uri, şcoli, licee, facultăţi, grădiniţe, muzee şi biblioteci de stat. De asemenea, pot participa instituţiile sociale care au proiecte în oricare din domeniile eligibile: educaţie prin acces la IT&C, (re)integrare – care stimulează autonomia persoanelor asistate prin acces la tehnologie, formare prin acces la IT&C sau alte proiecte care vizează un impact social în comunitate.

Ateliere Fără Frontiere este o asociație română non-profit de inserție socio-profesională. Asociaţia ajută persoane defavorizate să se integreze socio-profesional, iniţial în atelierele proprii, unde li se face training şi devin IT-işti. Ulterior, se realizează integrarea persoanelor în dificultate pe piaţa muncii.

Mai mult, AFF militează împotriva risipei şi a poluării, în ateliere se recondiţionează şi reciclează echipamente IT uzate, obţinute prin donaţii ale partenerilor.

Mai multe informaţii despre activitatea AFF, aici: FOTOGALERIE Persoanele cu dificultăţi devin IT-işti în Atelierele Fără Frontiere de la Faur

Urmăreşte-ne şi pe FACEBOOK ca să fii la curent cu tot ce mişcă în Bucureşti

Footer Bucuresti
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite