Percheziţii în două mari complexuri comerciale. Mai mult de 1.000 de saci cu produse contrafăcute au fost ridicaţi de anchetatori

Percheziţii în două mari complexuri comerciale. Mai mult de 1.000 de saci cu produse contrafăcute au fost ridicaţi de anchetatori

Foto Arhivă

Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti a descins, vineri dimineaţă, în mai multe complexuri comerciale din Bucureşti şi Ilfov. Poliţiştii au găsit aici zeci de standuri unde se vindeau produse contrafăcute, printre care parfumuri şi haine, notează News.ro.

„Astăzi, 28.01.2022 , Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, a pus în aplicare 2 mandate de percheziţie domiciliară, în Bucureşti şi judeţul Ilfov, într-o cauză în care se efectuează cercetări  sub aspectul săvârşirii  infracţiunii de punere in circulaţie de bunuri contrafăcute. Mandatele de percheziţie cuprind două mari complexuri comerciale”, transmite Poliţia Capitalei. 

Poliţiştii au identificat bunuri contrafăcute, de la articole de îmbrăcăminte şi de pielărie, până la parfumuri.
 
Până la acest moment au fost ridicaţi peste 1.000 de saci cu articole susceptibile a fi contrafăcute.
Acţiunea  beneficiază de sprijinul Jandarmeriei Române şi a Jandarmeriei Bucureşti.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările