Pe Vlădan îl paşte închisoarea pe viaţă! Procurorii i-au adus la cunoştinţă învinuirile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gheorghe Vlădan riscă să stea în puşcărie pentru tot restul vieţii, în urma învinuirilor aduse de procurorii Parchetului General şi prezentate criminalului de la Perla, azi.

Procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție i-au prezentat azi acuzatului dosarul de urmărire penală, cu toate dovezile adunate, de la înregistrările video pînă la declaraţiile martorilor.

Vlădan nu a comentat acuzaţiile aduse şi şi-a menţinut declaraţiile făcute anchetatorilor, conform transmisiunii Digi 24 de la Parchetul General. El se află în arest preventiv până în data de 4 mai.

Mai multe informaţii despre prelungirea perioadei de arest preventiv: Instanţa a decis: încă 30 de zile de închisoare pentru Vlădan pentru că şi-a premeditat atacul-armat de la coafor cu o săptămână înainte

Cercetările au fost extinse, pe 19 aprilie, de la omor calificat şi deosebit de grav şi tentativă la omor calificat şi deosebit de grav, cu încă două infracţiuni de tentativă la omor calificat şi deosebit de grav, în raport cu încă două persoane asupra cărora a tras, fără însă a le vătăma.

Click aici pentru toate informaţiile despre derularea crimei: Tot filmul masacrului de la coafor. Împuşcaţii: „Ne-a vorbit calm, a scos pistolul şi ne-a spus: Vă arăt eu vouă! Apoi ne-a executat“

Urmăreşte-ne şi pe FACEBOOK ca să fii la curent cu tot ce mişcă în Bucureşti

Footer Bucuresti
București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite