Pe 1 Decembrie, în toate metrourile va fi arborat drapelul naţional

Pe 1 Decembrie, în toate metrourile va fi arborat drapelul naţional

Drapelul naţional va fi arborat în toate trenurile de metrou FOTO Arhivă

De Ziua Naţională a României, 1 Decembrie, tricolorul va fi arborat în toate staţiile şi trenurile de metrou. Totodată, reprezentanţii Metrorex spun că vor pune la dispoziţia bucureştenilor trenuri care vor circula la intervale scurte de timp.

Ştiri pe aceeaşi temă

Conducerea Metrorex a anunţat că duminică, începând cu ora 11.00, bucureştenii vor avea la dispoziţie trenuri care vor circula des, la perioade scurte de timp. Această măsură, spune reprezentanţii companiei, a fost luată pentru a-i sprijini pe cei care vor să participe la parada militară de la Arcul de Trumf.

Totodată, în toate trenurile puse la dispoziţia bucureştenilor şi în toate staţiile de metrou va fi arborat drapelul României.

Pe aceeaşi temă:

VIDEO Sute de militari au făcut repetiţii pentru parada de 1 Decembrie. Victor Ponta şi Mircea Duşa, prezenţi la simularea ceremoniei de duminică

Sute de militari din mai multe state europene vin pe 1 Decembrie la parada militară de la Bucureşti: 25 de avioane vor survola cerul Capitalei. Circulaţia rutieră, paralizată şi astăzi, la repetiţii

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: