Patronul restaurantului de lux din centrul Capitalei care a vândut cocaină vrea să fie eliberat pentru că are „ulcerul perforat“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Florin Dominic Popa (35 de ani), patronul restaurantului „Chez Marie“ a fost arestat pentru trafic de cocaină pe aeroport când se întorcea de la prietena lui poloneză. El vrea acum să fie cercetat în libertate din cauză că are „ulcerul peforat“ şi nu poate sta închis.

MAI CITIŢI ŞI:

Patronul unui restaurant din Capitală a fost reţinut după ce a fost prins că vindea cocaină în cluburi de fiţe

Fiul patroanei bine-cunoscutului restaurant „Chez Marie“, situat în centrul Capitalei, a fost arestat preventiv în urmă cu câteva zile pentru trafic de droguri de mare risc. Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) susţin că în cursul lunii mai, el a vândut cocaină în mai multe cluburi şi restaurante din centrul Bucureştiului, dar şi la mai multe cluburi de fiţe. Pe lista acestora se numără Bamboo, dar şi restanrantul său „Chez Marie“, de pe strada Dionisie Lupu, pe care-l deţine împreună cu mama sa, Maria Popa.

Astăzi, Dominic Popa a depus o solicitore la Curtea de Apel Bucureşti pentru a fi cercetat în libertate. Bărbatul susţine că este grav bolnav, şi anume că are ulcerul perforat, şi nu poate sta în închisoare. Magistraţii instanţei urmează să se pronunţe în zilele următoare.

„La dosar apare că a vândut un singur gram“
Mama lui Dominic, Maria Popa, spune că toată această acţiune nu are niciun temei şi că presa încearcă acum denigrarea imaginii afacerii pe care o conduce. Ea spune că a văzut dosarul şi că asupra fiului său nu a fost găsit niciun gram de cocaină în momentul în care a fost reţinut. Mai mult, femeia susţine că în dosar apare doar un singur gram pe care fiul său l-a vândut unui ofiţer sub acoperire. „Nu este corect ce s-a întâmplat. Nu s-a găsit nimic asupra lui pe Otopeni, iar în dosar apare că s-a întâlnit cu un ofiţer sub acoperire în mai în parcarea unui club de fiţe şi i-a vândut un singur gram. Nu ştiu de unde a apărut această informaţie că a dat cinci kilograme de droguri“, a declarat Maria Popa.

Ea a mai spus că nu se aştepta ca aceasta să fie mulţumirea pentru cei 33 de ani pe care i-a lucrat la Ambasadă ca bucătăreasă-şefă. „Am făcut o imagine foarte bună României şi asta primesc. O să-i dau în judecată pe cei care au terfelit imaginea restaurantului. Oricum, oamenii ştiu ce fac şi dacă în ţara mea nu merge, o să plec în străinătate că am două mâini şi cap şi pot face asta oriunde în lume“, a mai spus Maria Popa. Ea a adăugat că fiul său nu a fost niciodată în America Latină, de unde se spune că veneau drogurile.
 




București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite