Patronul Hotelului Minerva, cercetat penal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urma accidentului de ieri, când faţada Hotelului Minerva s-a prăbuşit peste restaurantul aflat la parter, proprietarii clădirii ar putea răspunde penal pentru că efectuau lucrări de reparaţii fără autorizaţie, după cum reiese din primele date ale anchetei.

Ancheta autorităţilor arată că, dacă aceste lucrări ar fi avut documentaţia necesară întocmită, accidental ar fi putut fi evitat. Muncitorii ar fi ştiut exact cum să lucreze, astfel încât să nu afecteze ornamentele care s-au desprins de la etaj şi s-au prăbuşit peste terasa restaurantului.

Click aici pentru a afla motivul care a dus la prăbuşirea balconului de la Hotelul MInerva

Bucăţile de geam spart din plafonul restaurantului au ajuns până în zona amenajată în interior pentru nefumători. Acolo se afla familia fetiţei de doar şase luni care a fost rănită din cauza bucăţilor de tencuială. Tatal copilei, de origine arabă, e medic de profesie şi când a vazut-o plină de cioburi a luat-o în braţe şi a dus-o de urgenţă la spital.

Află toată povestea care a dus la rănirea bebeluşului de şase luni, aflat cu părinţii al restaurant

Dacă parinţii bebelusului rănit vor depune plângere, atunci proprietarul hotelului va fi cercetat penal şi pentru vătămare corporală.

După primele cercetări, inspectorii ISC au ajuns la concluzia că echipamentul folosit de muncitori pentru lucrările de hidroizolare ale clădirii a afectat unul dintre ornamentele clădirii, care s-a desprins, iar în cădere a lovit la rându-i alte elemente ale construcţiei.



București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite