Patriarhia Română, sediu gratuit de 200 de metri pătraţi, în sectorul 1

Patriarhia Română, sediu gratuit de 200 de metri pătraţi, în sectorul 1

Patriarhia Română va primi un etaj în clădirea din PIaţa Amzei nr.13. FOTO Adevarul

Patriarhia Română va primi gratuit un etaj întreg în clădirea complet renovată din Piaţa Amzei nr.13, potrivit unei hotărâri de consiliu local de luna aceasta. Astfel, PAtriarhia va primi spaţiul necesar pentru funcţionarea Protopopiatului 1 Capitală. Primăria Sectorului 1 a decis să nu perceapă nicio taxă Patriahiei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Administraţia Locală a Sectorului 1 a aprobat, printr-o hotărâre de consiliu, atribuirea în folosinţă gratuită de către Patriarhia Română a unui spaţiu de 200 de metri pătraţi, situat la etajul trei, în imobilul din piaţa Amzei nr. 13.

Spaţiul descris va fi utilizat de către Patriarhia Română, în vederea înfiinţării Protopopiatului 1 Capitală. Etajul 3 al clădirii va fi dat în folosinţă Patriarhiei, pe o perioadă de cinci ani, cu posibilitate de prelungire.

Clădirea din Piaţa Amzei a fost recent reabilitată şi renovată, cu scopul de a atrage firme care să închirieze birouri care se regăsesc în această clădire. Primăria Sectorului 1 preferă să dea în folosinţă gratuită etajul trei al cădirii, Patriarhiei Române.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările