ParkLake, de la cel mai aşteptat mall la cel mai criticat centru comercial din România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

ParkLake, cel mai mare şi mai aşteptat centru comercial pe piaţă din România în 2016 şi-a deschis porţile pe 1 septembrie, iar aşteptările clienţilor au fost cu atât mai mari cu cât dezvoltatorii proiectului au promis să aducă multe noutăţi în peisajul autohton al mall-urilor din România.

Din păcate, însă, eforturile dezvoltatorilor Sonae Sierra şi Caelum Development nu s-au ridicat pe măsura aşteptărilor clienţilor, care au sesizat probleme aproape la fiecare pas. Contul de companie al ParkLake Shopping Center este plin de comentarii, în linii mari, negative, despre noul centru comercial aflat la confluenţa cartierelor Titan-Dristor-Salajan. 

  

 Peste 500 de vizitatori şi-au manifestat opinia despre noul centru comercial, iar zeci de mii de clienţi i-au trecut pragul proiectului, în care au sesizat o serie de probleme care nu au fost gestionate de constructor şi dezvoltator, cum ar fi accesul în parcare, lipsa oxigenului din parcare sau gestiunea insuficientă a resurselor firmei de curăţenie. 

Cea mai mare problemă sesizată şi reclamată de clienţii şi vizitatorii centrului comercial în primele două săptămâni a fost cea a gestiunii parcării, în care aceştia au sesizat cozi interminabile, blocaje, zeci de minute pentru găsirea unui loc de parcare sau părăsirea centrului comercial.

Citeşte continuarea pe wall-street.ro 

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite