Părinţii taximetristului ucis de beizadeaua cu BMW pe Floreasca îşi vând casa ca să-l bage pe criminal după gratii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Părinţii taximetristului ucis pe Calea Floreasca de un individ teribilist care gonea cu viteză vor cu orice preţ ca acesta să ajungă după gratii. Ei caută surse de bani pentru a angaja un avocat bun care să îi reprezinte în procesul cu Andrei Andronie. Acesta a fost pus în libertate, marţi, de magistraţii bucureşteni.

„Vreau să vând chiar şi casa în care urma să se mute Ştefan după ce se căsătorea, ca să pot plăti avocaţii“, a spus, cu lacrimi în ochi, Cornel Micu (58 de ani), tatăl taximetristului.

Casa scoasă la vânzare se afla în renovare. „Voi merge până în pânzele albe ca să-l văd în închisoare pe criminal. Dacă în România nu îmi voi găsi dreptatea, voi merge la toate forurile europene. Pentru acest lucru am nevoie de bani mulţi. Acum mă vor ajuta rudele din Canada, dar odată vândută casa din strada Fluviului, sper să mă descurc singur. Nu cred că vor depăşi cheltuielile 60.000 de euro“, şi-a făcut calculele Cornel Micu.



Click pe fotogalerie pentru a vedea mai multe imagini cu şoferul BMW-ului care a ucis un taximetrist şi o tânără pe Calea Floreasca!

„Ce exemplu dă justiţia?“

Cei cinci copii ai familiei Micu nu au cunoscut lipsurile şi au avut până de curând o viaţă de familie de invidiat. Cele două fete, Janina şi Luana, sunt deja la casele lor. Ştefan urma să se însoare, iar ceilalţi doi fraţi, Eugen şi Ianula, sunt sportivi de performanţă, practicanţi de Taekwondo.



Dă CLICK pe poze pentru a vedea mai multe imagini de la accidentul cu doi morţi de pe Calea Floreasca!

„Copiilor mei nu le-a lipsit nimic niciodată, au avut absolut totul. Au fost educaţi astfel încât să nu-şi bată joc de oameni. Nu mă laud, dar toţi cinci au câte două facultăţi, i-am ajutat să înveţe ca să devină cineva în viaţă. Şi vine un needucat, care îi înfruntă chiar şi pe poliţişti, şi îmi omoară un băiat! Şi scapă! El de ce nu plăteşte pentru greşeala făcută? Ce exemplu dă justiţia? Ce exemplu dau părinţii criminalului? În loc să-l pedepsească, ei dau bani grei ca să-l scoată din arest?
“, ne-a spus revoltat Cornel Micu.

Şoferul cu BMW X5 care a ucis un taximetrist şi o tânără pe Calea Floreasca
image

MAI CITEŞTE ŞI:
Pericol mortal: criminalii de bani gata

Copii de bani gata certaţi cu legea: blestemul celor mai celebri Andrei

EXCLUSIV Martor la accidentul în care un şmecher cu BMW, care conducea cu 180 de km/h, a ucis doi oameni: „Maşina era zob. Un poliţist îi lua pulsul şoferului“

El este şmecherul cu BMW, care a ucis un taximetrist şi o tânără pe Calea Floreasca. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore

EXCLUSIV Martor la accidentul provocat de beizadeaua cu BMW: „Eu trebuia să fiu în locul taximetristului. Îi voi aprinde o lumânare în fiecare zi“

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite