Sâmbătă spaniolă în Parcul IOR din Capitală: concerte, filme şi foc de artificii. Intrarea la eveniment este liberă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Seara se va încheia cu un foc de artificii impresionant FOTO Casa Artelor
Seara se va încheia cu un foc de artificii impresionant FOTO Casa Artelor

Parcul IOR din Capitală va găzdui, sâmbătă, o nouă întâlnire din programul Zilele Multiculturalităţii în Sectorul 3. Parcul bucureştean va vibra pe ritmuri spaniole autentice, iar intrarea la eveniment este liberă.

Evenimetul va începe la ora 17.00, prin vernisarea expoziţiei în aer liber dedicată artei şi culturii hispanice, iar cei care vor lua parte la eveniment, printre concerte, vor putea viziona filme-document cu marii artişti ai Spaniei şi ai lumii, precum Picasso, Gaudi şi Dali.

Timp de o oră, pe scenă va urca trupa YOLANDA OSUNA, invitată special din Madrid, dar şi artiştii Teatrului Naţional de Operă şi Balet Oleg Danovski din Constanţa, care vor susţine un recital cu baletul „Carmen“ de Bizet/Şcadrin în regia, scenografia şi coregrafia LeeWon Kook din Coreea de Sud.

De asemenea, Orchestra Simfonică Bucureşti va susţine un concert de muzică clasică spaniolă, avându-i ca invitaţi speciali pe soliştii Daniela Vlădescu, Vlad Miriţă şi Hector Lopez.

Seara spaniolă va lua sfârşit odată cu un foc impresionant de artificii promis de organizatori, iar intrarea la eveniment este liberă.

Pe aceeaşi temă:

Weekend plin în Parcul Titan din Capitală: concerte, artificii şi cultură

Weekendul avanpremierelor în Capitală, la cinematograful în aer liber din Parcul IOR. Intrarea este gratuită

Societatea civilă contează. Prietenii Parcului IOR au obţinut ajutorul consilierilor locali în salvarea parcului IOR

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite