Parcările din mall-uri, închiriate riveranilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu o sumă cuprinsă între 120 şi 600 de lei pe lună, oricine îşi poate închiria un loc de parcare. Posibilitatea de a-şi achiziţiona un loc de parcare la mall este o ofertă tentantă pentru bucureşteni.

Trei centre comerciale din Capitală, respectiv Bucureşti Mall, City Mall şi Unirea Shopping Center, oferă locuri de parcare riveranilor, pe timpul nopţii, contra cost. Preţurile nu sunt tocmai mici, însă pentru a avea unde să-şi lase maşina zeci de bucureşteni au apelat la această variantă.
 
„Am închiriat pentru 3 luni un loc în parcarea de la mall-ulul din Vitan. Am fost nevoită. Peste câteva luni mă mut din zonă, însă cât stau nu aş fi avut loc de parcare. Este mult mai sigur aici, este la adăpost“, expică Mădălina, un şofer din Capitală, avantajele parcărilor de la mall.

Procedura de achiziţonare a unui loc este destul de simplă, doar un formular completat cu informaţii personale, plata locului de parcare pe o perioadă aleasă de client şi primesc un card de acces. Preţurile locurilor de parcare în mallul din Vitan sunt de 600 de lei pe o lună, dar preţul scade cu cât abonamentul este făcut pe o perioadă mai lungă de timp.

Parcare permanentă la City Mall
Dacă în Bucureşti Mall parcările pentru riverani sunt valabile doar pe timp de noapte, în City Mall cei care îşi achiziţonează un astfel de loc îl pot folosi la orice oră. „Se fac abonamente lunare.

Pentru o singură lună preţul este de 30 de euro, socotit la cursul valutar al zilei în care se face plata. Cei care vor pe trei luni, au bonus o săptămână, pentru abonament de 6 luni, bonusul este de două săptămâni, iar pentru abonamentul pe un an primesc o lună bonus“, au explicat reprezentanţii biroului de relaţii cu publicul al City Mall.

Astfel, zeci de locuitori din cartierul Eroii Revoluţiei, unde este situat şi complexul comercial, au cerut locuri de parcare. Parcarea are o suprafaţă de peste 25.000 mp şi cuprinde parcarea propriu-zisă cu o capacitate de 1.000 locuri, desfăşurată pe 10 etaje.

De asemenea, riveranii din zona Unirii pot apela la serviciile puse la dispoziţie de Unirea Shopping Center. Tarifele la Parking Unirea, pentru abonament pe o lună, sunt de 60 de euro pentru persoane fizice şi de 90 de euro pe lună pentru persoane juridice. Preţul scade şi aici dacă abonamentul de face pe mai multe luni.

Parcări gratis în hipermarketuri
Bucureştenii care nu se îndură să scoată din buzunar cel puţin câteva sute de lei pe lună, îşi pot lăsa autoturismele în parcările hipermarketurilor din zonele în care locuiesc. „Afacerea“ se practică în parcările centrelor comerciale precum Billa sau Kaufland. Deşi sunt gratuite, acestea nu sunt păzite pe timpul nopţii.



București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite