Parcarea Operei, disponibilă pentru cei care locuiesc în zona Eroilor şi nu mai au unde să-şi parcheze maşinile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Arhivă
FOTO Arhivă

În următoarea lună, atât cât vor fi restricţiile de trafic, cei care aveau un loc de parcare pe străzile Elefterie şi Dr. Gheorghe Marinescu îşi pot parca gratuit maşinile în Parcarea Operei, după cum au anunţat reprezentanţii Primăriei Capitalei.

„Primăria Capitalei adresează un apel locuitorilor acestei zone să evite parcarea maşinilor pe străzile Elefterie şi Gheorghe Marinescu, artere vitale pentru fluidizarea traficului în zona Eroilor, unde circulaţia rutieră a fost restricţionată din cauza tasării carosabilului în timpul lucrărilor la magistrala de metrou.

Pentru a evita abuzurile, accesul în parcarea de la Operă pentru riveranii celor două străzi se va face în baza actului de identitate al posesorului vehiculului – din care să reiasă că adresa de domiciliu este pe una din străzile Elefterie sau Dr Gheorghe Marinescu - şi al talonului de înmatriculare al autoturismului“, anunţă reprezentanţii municipaliţăţii într-un comunicat de presă.

Restricţiile de circulaţie au fost instituite, încă de sâmbătă, iar circulatia rutieră auto în zonă se desfăşoara astfel:

- sensul de coborâre dinspre cartierele Drumul Taberei şi Militari se face prin Şoseaua Pandurilor – Calea 13 Septembrie, precum şi prin Şoseaua Geniului – Şoseaua Cotroceni

- pe sensul spre urcare către cele două cartiere, circulaţia rutieră se desfăşoara prin Splaiul Independenţei – Şoseaua Cotroceni – Şoseaua Geniului; Şoseaua Cotroceni – Bulevardul Iuliu Maniu – Bulevardul Vasile Milea şi prin Splaiul Independenţei – strada Elefterie – Bulevardul Eroilor

Comisia Tehnică de Circulaţie a Municipiului Bucureşti a analizat valorile de trafic înregistrate în cursul zilei de luni pe arterele care fac legătura între cartierele Drumul Taberei şi Militari cu centrul Capitalei. Comisia a stabilit că nu se impun măsuri suplimentare de fluidizare a traficului faţă de cele luate în cursul zilei de duminică, când s-a decis restricţionarea traficului în zona Eroilor.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite