Parcare supraterană cu 12 etaje, lângă City Mall

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Victoria Holding va investi aproximativ 20 milioane de euro pentru construirea, în zona de sud a Capitalei, a unei parcări supraterane cu 12 etaje. "Clădirea va fi structurată pe subsol, parter,

Victoria Holding va investi aproximativ 20 milioane de euro pentru construirea, în zona de sud a Capitalei, a unei parcări supraterane cu 12 etaje.
"Clădirea va fi structurată pe subsol, parter, mezanin şi 12 etaje şi va fi construită pe un teren de 3.000 de metri pătraţi, situat în apropierea City Mall. Lucrările au început în luna ianuarie şi estimăm ca ele să se finalizeze în vara acestui an", a precizat pentru Mediafax directorul general al firmei, Valentin Preda.
1000 de locuri pe etaj
Imobilul va avea o suprafaţă totală de 38.000 de metri pătraţi, va fi construit pe structură metalică şi va dispune de rampe duble şi de lifturi de mare viteză. Pe cele 12 etaje vor fi create în jur de 1.000 de locuri de parcare, pe o suprafaţă de 31.000 de metri pătraţi. La subsolul, parterul şi mezaninul clădirii vor fi amenajate spaţii comerciale. "Intenţionăm să conectăm clădirea City Mall cu parcarea printr-o pasarelă, însă această iniţiativă se află în prezent doar în stadiul de proiect", a mai spus Preda. Victoria Holding este şi proprietarul City Mall. Firma şi-a schimbat numele la sfârşitul anului trecut, vechea denumire fiind Jaguar Development. Potrivit directorului general al companiei, nivelul vânzărilor realizate în acest an de City Mall ar putea atinge 40 milioane de euro.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite