„Paradisul spulberat“, filmul din această seară din Parcul Titan

0
Publicat:
Ultima actualizare:
noaptea lunga a filmelor scurte

Cea de-a treia săptămână a evenimentului „Cinema în aer liber” prezintă astăzi, de la ora 21.30, filmulul „Paradisul spulberat”. Evenimentul va avea loc în Parcul „Alexandru Ioan Cuza“ – Insula Pensionarilor.

O combinaţie între dramă şi musical, „Paradisul spulberat” a fost laureat anul acesta cu Premiul César pentru “Cel mai bun film străin” şi nominalizat la Oscar, la aceeaşi categorie.

Pelicula este o adaptare după o piesă de teatru, iar actorul Johan Heldenbergh joacă rolul principal atât în piesă, cât şi în film. De asemenea, marea majoritate a melodiilor aparţin piesei de teatru, fiind reinterpretate pentru lungmetraj sub supravegherea unui compozitor suedez. După apariţia filmului în Belgia, în 2012, coloana sonoră a acestuia a devenit imediat „Cel mai bine vândut Soundtrack CD” din istoria Belgiei, devansând fundalul muzical din „Titanic”.

Filmul prezintă o frumoasă poveste de dragoste între un cântăreţ romantic de country din Ghent, Didier (Johan Heldenbergh), şi Elise (Veerle Baetens), pasionată de tatuaje. Iubirea acestora este pusă la încercare atunci când fiica lor se îmbolnăveşte grav.

„Paradisul spulberat” face parte din seria celor 24 de proiecţii ce pot fi vizionate în cadrul evenimentului „Cinema în aer liber” organizat de Primăria Sectorului 3 în colaborare cu Metropolis Film în perioada 5 august-14 septembrie.

Citeşte şi:

Telegondolă, cinema 3D şi aqualand, în oraşul extremelor de la polul sărăciei

Vizite cu ghidaj gratuit la Muzeul K.H. Zambaccian

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite