Papucii „Mondialului”, preferaţi de microbişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tricourile şi papucii inscripţionaţi cu însemnele echipelor participante la Campionatul Mondial de Fotbal din Africa de Sud au fost cele mai căutate articole sportive de-a lungul desfăşurării meciurilor.

Dacă la începutul competiţiei, fanii s-au grăbit să-şi cumpere tricouri cu însemnele Braziliei şi Argentinei, ţări despre care au crezut că au şanse mari de câştigare a competiţiei, acum acestea nu mai prezintă interes.

„Tricourile inscripţionate cu Argentina şi Brazilia s-au vândut bine la începutul campionatului. Acum nu mai sunt cerute“ , a declarat vânzătoarea unui magazin de articole sportive din incinta  Unirea Shopping Center din Capitală. Pe umeraşele din magazine au rămas şi produsele marcate cu Anglia şi Portugalia.

Preţuri la jumătate

Şi pentru că puţini se aşteptau ca disputa finală să se dea între Spania şi Olanda, articolele sportive cu aceste însemne sunt aproape imposibil de găsit în magazine.

image

„Nici nu am avut tricouri cu cele două ţări. Nu ştiu dacă s-au produs“, a spus Octav, vânzătorul unui alt magazin de pe bulevardul I.C.Brătianu. La un alt magazin, ieri a fost vândut ultimul tricou cu Spania.

Papucii cu însemnele celor două ţări sunt însă căutate de microbişti care pot profita şi de o reducere de la 59 la 47 de lei. Ca să nu rămână cu marfa pe rafturi, cu trei zile înaintea marei finale la care se vor confrunta Spania şi Olanda, toate articolele sportive de prezentare fabricate special pentru campionat pot fi achiziţionate la jumătate de preţ în magazinele din Bucureşti.

Reducerile sunt cuprinse între 30 şi 50%. Tricourile costau între 100 şi 200 de lei, dar acum pot ficumpărate şi la 82 sau 75 de lei.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite