Paparazzii acuzaţi că au lovit un cameraman la nunta lui Tăriceanu, eliberaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Scandalul a avut loc la nunta fostului premier Căli Popescu Tăriceanu
Scandalul a avut loc la nunta fostului premier Căli Popescu Tăriceanu

Cei doi paparazzi acuzaţi că au lovit doi cameramani, la începutul lunii noiembrie, lângă Palatul Ghika din Bucureşti, unde a avut loc nunta fostului premier Călin Popescu Tăriceanu, vor fi cercetaţi în libertate, conform unei decizii definitive a Tribunalului Bucureşti.

Tribunalul Bucureşti a menţinut decizia Judecătoriei Sectorului 2, cei doi paparazzi fiind astfel puşi în libertate. Conform hotărârii magistraţilor, ei nu au însă voie să plece din Bucureşti şi sunt obligaţi să se prezinte la instanţa de judecată ori de câte ori sunt chemaţi, conform Mediafax.

De asemenea, judecătorii le-au interzis să se apropie de cei doi cameramani, dar şi de martorii din dosar, respectiv mai mulţi reporteri aflaţi la locul incidentului şi doi stewarzi ai localului unde a avut loc nunta lui Tăriceanu.

Doi paparazzi au fost reţinuţi pe 3 noiembrie de poliţiştii bucureşteni, după ce ar fi lovit doi cameramani, lângă Palatul Ghika din Bucureşti, unde a avut loc petrecerea de nuntă a fostului premier Călin Popescu Tăriceanu.

Incidentele de lângă Palatul Ghika au început, în seara zilei de 2 noiembrie, după ora 23.00, când trei paparazzi din presa mondenă au intrat într-un conflict, la poarta localului, cu doi stewarzi angajaţi pentru petrecerea de nuntă.

Unul dintre paparazzi a lovit cu o sticlă în cap un steward, însă conflictul a fost aplanat, cel puţin temporar, după intervenţia poliţiştilor de ordine publică de la Secţia 7, care au constatat că nimeni nu vrea să depună plângere.

Pe aceeaşi temă:

Doi dintre paparazzi bătăuşi de la nunta fostului premier Călin Popescu Tăriceanu au fost reţinuţi

Doi paparazzi au fost reţinuţi duminică dimineaţă de poliţiştii bucureşteni, după ce ar fi lovit doi cameramani, lângă Palatul Ghika din Bucureşti, unde a avut loc petrecerea de nuntă a fostului premier Călin Popescu Tăriceanu.

Tăriceanu, de 5 X soţ, de 4 X mire

Senatorul liberal Călin Popescu Tăriceanu a sărbătorit a cincea căsătorie, însă regulile bisericeşti l-au împiedicat pe fostul premier să ajungă încă o dată în faţa altarului.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite