Panică la metrou: sute de călători evacuaţi în staţia Politehnica din cauza unui conductor care a pus frână de urgenţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bucureştenii care au călătorit în această dimineaţă pe ruta Politehnica - Eroilor au tras o sperietură zdravănă când din garnitura metroului a început să iasă un fum negru care a acoperit tot peronul. Aceştia au fost imediat evacuaţi din tren.

Conductorul a oprit metroul care circula în pe traseul Politehnica - Eroilor pentru că din garnitură începuse să iasă un fum negru dens. Călătorii au fost imediat evacuaţi din tren.

În urma incidentului, s-a creat panică în rândul bucureştenilor care se aflau în acel moment în metrou. Aceştia au început să ţipe şi să fugă spre ieşire, speriaţi de ceea ce s-a întâmplat, potrivit unui martor ocular.

Se pare, însă, că pasagerii s-au speriat degeaba, pentru că nu a fost nimic grav. "Nu a existat niciun eveniment de amploare. A fost o defecţiune la un tren. Mai exact, a existat o frânare de urgenţă, însă nu mă întrebaţi ce întreabă pentru că numai mecanicii ştiu acest lucru. Poate s-a slăbit un resort, poate a existat o  defecţiune la un robinet sau la circuitului de aer. Pentru siguranţa călătorilor, s-a efectuat măsura de a-i evacua din tren. Referitor la fumul care a acoperit peronul, de asemenea nu e ceva alarmant. Pur şi simplu, ferodourile de la saboţi au început să scoată fum în urma frânării de urgenţă. În concluzie, călătorii au fost evacuaţi, iar trenul s-a retras şi a fost dus la depou pentru reparaţii", a explicat pentru bucuresti.adevarul.ro Gheorghe Udrişte, director general al Metrorex. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite