Motivul pentru care edilul Sectorului 3 a decis să schimbe din nou bordurile. Robert Negoiţă: „Arată oribil, avem o soluţie mai drăguţă”

Motivul pentru care edilul Sectorului 3 a decis să schimbe din nou bordurile. Robert Negoiţă: „Arată oribil, avem o soluţie mai drăguţă”

Primarul Robert Negoiţă schimbă bordurile roşii din Sector, puse tot de el începând din 2014 şi până în urmă cu 2-3 ani. Primarul spune acum că acestea au fost o soluţie nefericită, s-au degradat şi arată oribil. Edilul spune că noile borduri sunt produse de una dintre societăţile primăriei şi că vor rezista zeci de ani.

Nicuşor Dan: Încă un pas pentru reducerea risipei în primărie. S-a dizolvat Asociaţia Centru Municipal pentru Dialog Social

Nicuşor Dan: Încă un pas pentru reducerea risipei în primărie. S-a dizolvat Asociaţia Centru Municipal pentru Dialog Social

Primarul general Nicuşor Dan anunţă că a fost făcut încă un pas pentru reducerea risipei în primărie, obţinându-se decizia judecătorească de dizolvare a Asociaţiei Centru Municipal pentru Dialog Social Bucureşti. Primarul afirmă că organiaţia nu făcea decât să cheltuiască de pomană banii publici fără niciun beneficiu real pentru cetăţeni.

Pe parcursul zilei de luni, doamna avocat Mariana Stancu-Ţipişcă a ilustrat ce înseamnă să angajezi în funcţia de purtător de cuvânt al unei instituţii publice o persoană cu abilităţi de comunicare cu mult sub standardele absolvenţilor de facultăţi de profil şi cu o atitudine cel puţin nepotrivită în relaţia cu presa.

acum 6 luni · comentarii (7)

Un război surd are loc în Siria în această perioadă în care trupele ruse şi americane au intrat în contact şi în confruntări directe în numeroase zone pe teren. Flancaţi de companiile militare private controlate de GRU şi de trupele guvernamentale siriene, ruşii au declanşat o campanie de şicanare şi atacuri directe asupra trupelor americane din nord-estul Siriei, pe care doresc să le împingă afară din Siria.

acum 7 luni · comentarii (43)

Succesul guvernului Orban de la finele acestui august trebuie citat în manualele anticorupţie. Deşi, dacă mă gândesc mai bine, într-un singur manual anticorupţie, cel în bruxeleză, pus pe coloana din dreapta (pe stînga – premierul bulgar Borisov, căruia trebuia să i se ridice MCV-ul anul ăsta şi teancul de euro de pe noptieră cu care a fost filmat de atunci). Că în restul lumii ce s-a petrecut la Bucureşti nu e de fapt aşa de original.

acum 7 luni · comentarii (0)

Moţiunea de cenzură împotriva guvernului liberal a rămas un act ratat, o înfrângere tehnică, din lipsă de cvorum pentru PSD. Politic, spectacolul a fost gândit pentru congresul social-democraţilor, dar odată îndeplinit scopul, alegerea lui Marcel Ciolacu în fruntea partidului, moţiunea devenise un lest de care social-democraţii aveau nevoie să se debaraseze cu pierderi cât mai mici de imagine.

acum 7 luni · comentarii (67)
Modifică Setările