RADAR

RADAR

şos. Bucureşti-Ploieşti, Bd. Gloriei, Bd. Lacul Tei, şos. Pantelimon, Bd. Camil Ressu, Bd. Nicolae Grigorescu, Bd. Alexandru Obregia, Splaiul Unirii, Calea 13 Septembrie, şos. Antiaeriană.

Calea Împăratului

Calea Împăratului

Dacă nu aţi reuşit să ajungeţi să vizionaţi "Calea Împăratului", un film despre ciclul de viaţă: naştere, reproducere şi moarte a pinguinilor imperiali din Antarctica, mai aveţi încă

În ultimii ani am asistat lent, dar sigur la introducerea unui nou tip de transport în oraşele mari ale României. Mijloacele de transport alternativ devenind un subiect de interes pentru români, nu doar datorită infrastructurii suprasolicitate de numeroasele maşini, dar şi datorită preocupării pentru protecţia mediului.

acum 5 luni · comentarii (7)

Legiuitorul a încercat să vină cu ceva nou, în ceea ce priveşte activitatea asociaţiilor de proprietari. Din păcate, acest „nou“ are multe lipsuri şi a stârnit reacţii negative atât din partea celor ce se implică din blocuri (cei ce fac parte din comitet), din partea administratorilor, din partea cenzorilor, dar şi din partea proprietarilor.

acum 7 luni · comentarii (6)
Postari Recente