Jurnal de bord

Jurnal de bord

Un thriller între vis şi realitate. În cursa de la Berlin la New York, Kyle Pratt (Jodie Foster) se confruntă cu cel mai cumplit coşmar, văzând că fiica ei dispare inexplicabil în timpul

RADAR

RADAR

şos. Bucureşti-Ploieşti, Str. Aviator şerbănescu, Calea Floreasca, Str. Barbu Văcărescu, Bd.Camil Ressu, Bd.Nicolae Grigorescu, Splaiul Unirii, Bd.Tineretului, şos.Antiaeriană, şos.Panduri,

RADAR

RADAR

şos. Bucureşti-Ploieşti, Bd. Bucureştii Noi, Calea Floreasca, Bd. Lacul Tei, Bd. Basarabia, Bd. Camil Ressu, şos. Vitan-Bârzeşti, Bd. Tineretului, Calea 13 Septembrie, şos. Antiaeriană, Bd.

Cronicile din Narnia

Cronicile din Narnia

Regizorul lui "Shrek", Andrew Adamson, se întoarce pe marile ecrane cu aventurile "Cronicilor din Narnia", care se petrec într-un ţinut fabulos, populat de personaje desprinse parcă din poveşti.

În ultimii ani am asistat lent, dar sigur la introducerea unui nou tip de transport în oraşele mari ale României. Mijloacele de transport alternativ devenind un subiect de interes pentru români, nu doar datorită infrastructurii suprasolicitate de numeroasele maşini, dar şi datorită preocupării pentru protecţia mediului.

acum 4 luni · comentarii (7)

Legiuitorul a încercat să vină cu ceva nou, în ceea ce priveşte activitatea asociaţiilor de proprietari. Din păcate, acest „nou“ are multe lipsuri şi a stârnit reacţii negative atât din partea celor ce se implică din blocuri (cei ce fac parte din comitet), din partea administratorilor, din partea cenzorilor, dar şi din partea proprietarilor.

acum 6 luni · comentarii (6)
Postari Recente