Angela Gheorghiu, replică la acuzaţiile Gabrielei Firea: Mi-am plătit datoriile din România, nu am nici măcar rezidenţă fiscală aici. ANAF are sa-mi dea bani

Angela Gheorghiu, replică la acuzaţiile Gabrielei Firea: Mi-am plătit datoriile din România, nu am nici măcar rezidenţă fiscală aici. ANAF are sa-mi dea bani

Soprana Angela Gheorghiu a răspuns marţi seară acuzaţiilor aduse de Gabriela Firea, potrivit cărora i-ar fi cerut edilului să intervină la ANAF pentru ştergerea unor datorii, şi a precizat că a primit din partea Fiscului o informare că nu are nicio datorie către stat, dimpotrivă, ANAF trebuie să-i returneze bani. Artista a făcut referire şi la onorariul său pentru concerte, dar şi la faptul că a cântat pro bono pentru cauze umanitare.

Firea contraatacă: Angela Gheorghiu „a solicitat primarului să intervina pe lângă ANAF, pentru ştergerea unor datorii“

Firea contraatacă: Angela Gheorghiu „a solicitat primarului să intervina pe lângă 
ANAF, pentru ştergerea unor 
datorii“

Primăria Capitalei a transmis, marţi, o replică cu privire la afirmaţiile dure pe care le-a făcut Angela Gheorghiu, potrivit căreia edilul Capitalei încearcă să-şi creeze capital de imagine pe spatele marilor valori ale României. În poziţia transmisă, Primăria Capitalei spune că Angela Gheorgiu a condiţionat participarea sa la un eveniment de acordarea anumitor beneficii fiscale.

UPDATE Firea şi-a închis pagina de Facebook de trei ori în 24 de ore. Ce s-a întâmplat cu postarea legată de huiduielile de pe Arena Naţională / simona halep

UPDATE Firea şi-a închis pagina de Facebook de trei ori în 24 de ore. Ce s-a întâmplat cu postarea legată de huiduielile de pe Arena Naţională

Gabriela Firea şi-a închis contul de Facebook de trei ori în 24 de ore, din cauza valului de comentarii negative din partea internauţilor, după ce luni seară a fost huiduită pe Arena Naţională. Ulterior, contul de Facebook al edilului Capitalei a redevenit accesibil. Comentariile negative sunt şterse, dar internauţii par să ţină pasul.

UPDATE Angela Gheorghiu o atacă pe Firea: Nu este elegant ca un om politic să se servească public de talentul, succesul şi munca unei personalităţi mondiale! / simona halep

UPDATE Angela Gheorghiu o atacă pe Firea: Nu este elegant ca un om politic să se servească public de talentul, succesul şi munca unei personalităţi mondiale!

Soprana Angela Gheorghiu a reacţionat luni seară pe Facebook după ce primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a organizat pe Arena Naţională un eveniment în care a felicitat-o pe Simona Halep pentru victoria de la Roland Garros şi i-a oferit cheia oraşului. Soprana a explicat cum a refuzat, anul trecut, titlul de cetăţean de onoare şi că a rămas dezamăgită să vadă că primarul „continuă să se folosească de numele unor mari personalităţi”.

Când văd tramvaiul 36 trecând din sens opus mă ia spaima, zice o femeie cu fusta în carouri vernil şi pantofi cu bot de raţă. Tramvaiul 36 trecând în sens opus înseamnă că mai avem de stat încă vreo 15-20 de minute până ajunge la capăt de linie şi întoarce spre noi. Asta dacă nu cumva este deja unul pregătit la capăt de linie, ceea ce nu se întâmplă niciodată.

acum 2 luni · comentarii (11)

Am scris în ultimul an de mai multe ori despre lipsa refugiilor în multe staţii de tramvai din Bucureşti şi am dat ca exemplu una pe care o folosesc eu foarte des, Fabrica de Glucoză. Acolo, în pustiu, vântul suflă mult mai tăios decât printre blocuri, mai ales de când perdeaua de copaci a fost decopertată din faţa câmpului, pentru a face loc branşării autostrăzii A3.

acum 3 luni · comentarii (26)

Dacă aş spune că oamenii aşteaptă tramvaiul 36 în câmp în Pipera aş minţi. Ei nu stau în câmp, ci peste drum de un câmp, la marginea pustiului. Sigur, „staţia“ e doar un cuvânt aruncat într-o conversaţie, „Ce faci?“, „Sunt în staţie, aştept 36-le, mă duc acasă, nu ştiu când ajung“. Staţia nu există. Există un loc unde, în urma unei convenţii sociale, nişte oameni au înfipt un par pe care au scris un nume.

acum 4 luni · comentarii (23)

Când am dat Premiile Restocracy pe 2017 pentru restaurantul cu cea mai bună bucătărie românească din Bucureşti, nu am luat în calcul diferenţele dintre restaurantele tradiţionale româneşti, cele cu bucătărie ţărănească, cele cu bucătărie boierească şi celelalte (sub)categorii care ar mai putea intra în discuţie, însă am promis că revin asupra subiectului cu detalii.

acum 4 luni · comentarii (1)

Sunt un răhăţel colorat, probabil câinele care m-a produs a mâncat nişte grăunţe din alea nasoale, combinate cu cine ştie ce ierburi smulse dintr-un gard. Deşi la drept vorbind, din ce observ, aici e cam iarnă şi nu văd de unde ar fi găsit ierburi pe vremea asta. Oricum, ideea e că, deşi ştiu totul despre lumea asta de-afară, deşi am aflat totul despre ea încă de când eram în burta bestiei fălcoase, tot nu pot conteni să o admir.

acum 4 luni · comentarii (11)
Postari Recente