ORGIE LA PATRIARHIE Un minor racolat de gaşca lui Iuga a mărturisit că a făcut sex cu un preot

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Scandalul sexual cu minori a luat o întorsătură şocantă. Unul dintre băieţii racolaţi de gaşca lui Doru Iuga a povestit anchetatorilor cum a întreţinut relaţii cu un preot în chilia acestuia de la Patriarhie.În dosarul de proxenetism mai este implicat încă un preot.

Unul dintre minorii care se prostituau pentru bani, Cătălin Cristian, cel care a recunoscut şi relaţiile cu Doru Iuga, le-a spus procurorilor cum a ajuns să întreţină relaţii sexuale cu anume Irinel Buzurin., preot, în chilia acestuia. „Prin intermediul lui <<Adi BMW>> l-am cunoscut pe „Florin Preoteasa" , care la rândul lui mi-a prezentat un preot de la Patriarhie, care ştiu că se numeşte Buzurin Alexandru Irinel. Pe Buzurin Alexandru Irinel l-am cunoscut în urmă cu aproximativ doi ani de zile şi am întreţinut raporturi sexuale cu acesta de aproximativ 6-7 ori", a  declarat Cătălin.

În declaraţia sa, minorul a specificat că unul dintre locurile în care a întreţinut relaţii sexuale cu preotul este şi chilia acestuia „prima pe partea stângă, după o grădină", la Patriarhie.

Romeo-Ştefan Haciadurian, unul dintre cei şase arestaţi preventiv în acest dosar, a spus că îl cunoaşte pe părintele Ioan ca fiind homosexual. Mai mult, Haciadurian a amintit şi de Preoteasa, Aviatoarea, Frizeriţa, Doru Iuga şi Petre din Giurgiu, persoane care au aceeaşi înclinaţie.

Alţi doi minori au amintit procurorilor de Preoteasa. Antonio, unul dintre ei, a spus că Andrei Staicovici, cunoscut ca „Adi BMW" , l-a dus la Preoteasa pentru a întreţine relaţii sexuale cu el, dar acesta nu l-a plăcut pe băiat. „În toamna anului 2010, mă aflam cu un băiat poreclit Andrei Nebunu' şi cu Scooby, în zona Pieţei Universităţii. În acel moment, Scooby m-a plasat unui alt bărbat poreclit <<Preoteasa>> pentru a întreţine relaţii sexuale cu acesta. Am mers cu <<Preoteasa>> pe una dintre străzile de la Piaţa Universităţii şi am întreţinut în mod reciproc relaţii sexuale orale cu acesta. De fiecare dată am primit sume cuprinse între 50 şi 70 lei noi de la <<Adi BMW>> şi de la <<Cerasela >> pentru raporturile sexuale avute cu aceştia. Pe lângă aceşti bani, <<Adi BMW>> şi <<Cerasela>> îi dădeau şi lui <<Scooby>> 30-40 lei pentru că am fost plasat lor", a povestit Ahmed, al doilea băiat.

Recursul declarat de Doru Iuga şi afaceriştii acuzaţi de proxenetism şi acte sexuale cu minori a fost amânat

SCANDAL CU HOMOSEXUALI Doru Iuga, directorul OTV, a fost reţinut pentru sex cu minori

Doru Iuga făcea rost de „băieţei“ pentru homosexualii bogaţi, din Bucureşti

EXCLUSIV Proxeneţii din „lotul Doru Iuga“, acuzaţi că racolau băieţei de la WC-ul Gării de Nord până la terasele din Centrul Istoric

UPDATE Mascaţii au împânzit blocul lui Doru Iuga, directorul de la OTV cercetat într-un dosar de prostituţie. Vezi aici galerie foto de la percheziţie!

Suceava: Preot reţinut pentru contrabandă de ţigări şi încercare de dare mită (UPDATE)

Suceava: Maşina poliţistului de frontieră care a refuzat şpagă de la preotul contrabandist, incendiată

Suceava: Preot paroh acuzat că îi fură pe enoriaşi

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite