Oprescu: Sperăm să le creăm oaspeţilor un confort liniştitor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat azi, înaintea finalei UEFA Europa League, că speră ca oaspeţii din străinătate să beneficieze de un "confort liniştitor" în Bucureşti, oraş care, în opinia lui, nu este "cu nimic mai prejos decât alte capitale ale lumii".

Edilul a mai spus că nu are recomandări speciale de făcut pentru suporterii spanioli şi pentru cei români, având în vedere că municipalitatea a făcut tot ce i-a stat în putinţă legat de meciul de miercuri seară. Oprescu a arătat că este vorba despre "recomandări generale", care pentru spanioli sunt cele "de a se purta cum se poartă în comunităţile lor", iar pentru cei români, de a da dovadă de ospitalitate şi civilizaţie.

"Sperăm să le creăm oaspeţilor un confort liniştitor (...), pentru că am făcut tot ce ne-a stat în putinţă în a organiza acest eveniment în toate detaliile. E chiar mai bine decât mă aşteptam", a spus Sorin Oprescu, citat de Mediafax.

Primarul general a mai spus că îşi doreşte ca totul să decurgă foarte bine, având în vedere şi cele peste 130 de posturi de televiziune care vor transmite informaţii despre capitala României.

"Nu suntem cu nimic mai prejos decât alte capitale ale lumii. (...) Ştim să facem faţă provocărilor, în condiţiile vremurilor pe care le trăim", a spus Oprescu.

Primarul general a mers miercuri, în jurul orei 14.30, la zona amenajată în Piaţa "George Enescu" pentru suporterii echipei Atletico Madrid. El a fost înconjurat de fanii spanioli, care au cântat imnul formaţiei lor favorite.

Finala Europa League, în care vor juca echipele spaniole Atletico Madrid şi Athletic Bilbao, este programată de la ora 21.45, pe Arena Naţională din Capitală. Pentru acest eveniment, în Bucureşti vor fi prezenţi circa 30.000 de spanioli, potrivit estimărilor.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite