Oprescu cere aprobarea exproprierilor pentru lărgirea Şoselei Fabrica de Glucoză

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, le cere consilierilor generali să aprobe un proiect de hotărâre care prevede demararea procedurilor de expropriere pentru imobilele proprietate privată care stau în cale proiectului ce prevede lărgirea şoselei Fabrica de Glucoză.

În proiectul de hotărâre ce va fi suspus votului Consiliului General se precizează faptul că pentru realizarea proiectului „Lărgire Şoseaua Fabrica de Glucoză între Floreasca şi Şoseaua Petricani“ este necesară exproprierea mai multor imobile proprietate privată.

De asemenea, se mai specifică faptul că proiectul de hotărâre va fi prezentat în şedinţa de consiliu pentru că declanşarea procedurilor de expropriere „au fost începute în temeiul prevederilor Legii 198/2004, dar nu au fost urmate de niciun act de expropriere propriu-zisă, acestea fiind considerate încetate de drept“.

Proiectul de hotărâre care prevede declanşarea procedurilor de expropriere pentru imobilele proprietate privată situate pe amplasamentul lucrării „Lărgire Fabrica de Glucoză între Calea Floreasca şi Şoseaua Petricani“ va fi prezentat şi supus votului Consiliului General al Municipiului Bucureşti joi. 

Pe aceeaşi temă:

Oprescu vrea ca autostrada suspendată să aibă cel puţin două tuneluri subterane pentru că ar costa mai puţin

Primăria Capitalei ar putea plăti peste 68 de milioane de lei. Banii, despăgubiri pentru exproprierile necesare lărgirii Bulevardului Timişoara

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite