Olimpicii de la „Jean Monnet” reneagă fițoșii liceului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Scandalul sexual de la liceul ,,Jean Monnet” a pus în umbră meritele tinerilor silitori și care țintesc către cariere respectabile. Elevii premiați la concursuri și olimpiade școlare se simt umiliți de copiii de bani gata, care au înlocuit studiul și anii unici ai adolescenței cu barurile, porțiile zdravene de alcool și partidele de sex.

Doar câțiva dintre zecile de școlari premiați au obținut mai multe diplome de merit decât câte absențe a reușit să strângă eleva implicată în scandalul sexual într-un semestru, adică 45. În timp ce tinerii ,,de lux” ai școlii chiuleau ori își petreceau nopțile prin cluburile bucureștene, elevii plini de țeluri visau să ajungă informaticieni sau actori de elită. Mai mult decât atât, adolescenții învățau și se luptau să obțină note cât mai mari la olimpiade.

„Nu ne reprezintă două-trei persoane”

„În liceul nostru sunt mulți  copii capabili, care au luat premii la olimpiade și al concursuri de tot felul. Ei nu mai contează?”, a spus Alexandra Petrescu, elevă în clasa a XI-a, olimpică la istorie și psihologie. „Imaginea liceului nu e reprezentată de două-trei persoane, care se comportă total nepotrivit”, a mai adăugat tânăra.

„Oana nu e un produs al liceului”


Click pe imagini pentru fotogalerie cu Oana, eleva care îşi acuză proful de viol!

image

O altă elevă, Andreea Popa din clasa a X-a, recompensată cu premiul I pe Municipiul București, la Olimpiada de Istorie, este, de asemenea, intrigată de colega ei implicată în scandalul sexual. „Oana nici măcar nu este un produs al liceului, din simplul motiv că nu a fost crescută de profesorii noștri. Ea s-a transferat de câteva luni la noi, dar toți am văzut ce fel de fată este”, a lămurit Andreea.

„Toți cei de la «Jean Monnet» avem de suferit de pe urma scandalurilor din ultima vreme, dar lumea trebuie să înțeleagă că liceul este o victimă”, a adăugat olimpica Alevandra Dumitrașcu.

- Povestea de amor dintre o elevă minoră şi un profesor de sport. Citeşte mai multe AICI

- Fotografii incendiare postate de elevele liceului pe Facebook, în care apar în ipostaze sexy, dezbrăcate aproape complet. Vezi AICI fotografiile:

- Două eleve minore s-au îmbătat într-un club de fiţe şi s-au apucat de furat telefoane. Ambele au dosare penale. Citeşte povestea AICI

- O elevă a pozat nud în revista Playboy. După acest eveniment, fata a intrat în atenţia mass-media fiind eticehtată ca iubita primarului Radu Mazăre din Constanţa. Citeşte mai multe AICI

Citeşte şi:

Conducerea Liceului „Jean Monnet“ a fost demisă după scandalul SEXGATE dintre o elevă şi un profesor

Se tulbură apele la "Jean Monnet": după demiterea conducerii, două eleve figurează cu dosar penal

DESFRÂU LA JEAN MONNET Cele mai bune prietene ale Oanei, eleva care îşi acuză profesorul de sport că a violat-o, s-au îmbătat în club şi s-au pus pe furat

Răsturnare de situaţie în cazul „Sexgate la Jean Monnet": legiştii susţin că eleva a făcut sex cu profesorul din plăcere, nu a fost violată!

"Luceafărul" lui Eminescu, în varianta „Sexgate la Jean Monnet“

Balada Sexgate la Jean Monnet: "Cine iubeşte şi lasă, / Cineva să-i dea pedeapsă. /Mate până nu mai poate"

Conducerea Liceului „Jean Monnet“ verifică modul în care a fost organizată „excursia-sexy“

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite