Oana Zăvoranu face valuri pe Facebook. Vedeta are peste 16.000 de fani noi de când a înaintat divorţul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Anunţul divorţului dintre Oana şi Pepe a trezit curiozitatea a mii de persoane care utilizează reţeaua de socializare Facebook. În ziua în care a fost anunţat divorţul, pagina Oanei Zăvoranu a fost accesată de aproximativ 2.000 de persoane.

Înainte să apară zvonul că unul dintre cele mai celebre cupluri din lumea mondenă românească se destramă, Oana Zăvoranu avea pe pagina de prezentare de pe reţeaua de socializare puţin peste  13.400 de fani.  În fiecare zi primea în medie câte 70 de „like-uri", număr ce a crescut până la aproximativ 350 în 7 şi în 8 martie, potrivit facebrands.ro. În 9 martie când vedeta a confirmat divorţul, pe pagina acesteia au intrat aproximativ 2.000 de persoane. În următoarele zile, trendul de creştere a continuat, oscilând în funcţie de evenimentele care au avut loc în viaţa Oanei Zăvoranu.

Mesaje cu mii de comentarii

Vedeta i-a ţinut în priză pe fanii ei cu mesaje postate zilnic pe pagina de pe reţeaua de socializare. Oana Zăvoranu le-a scris fanilor săi chiar în 8 martie un mesaj în care i-a anunţat că o să îi ţină la curent cu ce o să se întâmple în viaţa ei.  Zilnic, vedeta a postat ceva nou pe pagina de Facebook. În 19 martie vedeta a postat un mesaj care a primit peste 1.900 de comentarii din partea fanilor. Oana le-a urat acestora un weekend frumos şi i-a atenţionat: "Aveţi grijă ce persoană aveţi lângă voi, să nu fie o lichea sau o panaramă care să vă vândă la primul pol de euro sau de dolari aşa cum face iubitul şi finuţul meu soţ", a scris vedeta pe profilul ei de pe reţeaua de socializare.   

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite