Actriţa Oana Pellea: „Dumnezeu să-i ierte pe părinţii şi bunicii lui Ionuţ Anghel“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oana Pellea a scris un mesaj dur la adresa declaraţiilor făcute de mama copilului omorât de câini FOTO www.imagozone.ro
Oana Pellea a scris un mesaj dur la adresa declaraţiilor făcute de mama copilului omorât de câini FOTO www.imagozone.ro

Ideea că familia Anghel cere despăgubiri în bani pentru moartea lui Ionuţ, micuţul de 4 ani care a sfârşit sfâşiat de câini, pe 2 septembrie, a produs mai multe controverse în opinia publică din România. Actriţa Oana Pellea a scris un mesaj dur în care acuză subtil familia de un gest penibil şi anormal.

În presă au apărut zvonuri că familia Anghel ar cere milioane de euro despăgubiri pentru moartea lui Ionuţ. Aceste informaţii au provocat reacţii pe dure printre formatorii de opinie.

„«Ziarul Ring» a aflat că părinţii îndureraţi ar dori ca Primăria Capitalei şi edilul-şef Sorin Oprescu să fie consideraţi direct răspunzători de moartea micuţului Ionuţ, sfâşiat la începutul acestei luni de o haită de maidanezi. Mai mult, am aflat că părinţii ar dori să-i ceară lui Sorin Oprescu... un milion de euro!“, scria ziarul Ring pe 30 septembrie. Ca răspuns, actriţa Oana Pellea a postat, joi după-masă, un mesaj pe pagina de Facebook unde atrage atenţia că tragedia morţii lui Ionuţ nu ar trebui să poată fi măsurată într-o recompensă. 

„A cere bani recompensă pentru moartea copilului tău, a cere titlul de martir...când...(DEX-ul dă o definiţie clară la martiraj)... Eu, până azi, ştiam că doliul e doliu. Că interesul e interes. Că bunul simţ, e bun simţ, şi Penibilul, penibil!“, scrie actriţa pe contul de Facebook personal. 

Oana Pellea este de părere că părinţii lui Ionuţ ar trebui să-şi asume partea lor de vină şi că ar trebui „să ceară dreptate şi nu recompensă sau răzbunare. Să ceară soluţii, ca drama trăită de ei să nu se mai repete. Soluţii! Şi nicio soluţie nu poate include termenul de ucidere!“.

Fiica actorului Amza Pellea scrie că martirii adevăraţi nu au cerut niciodată dreptul de fi recunoscuţi ca martiri şi că „adevărul nu urla recompensa!“.

Avocatul familiei confirmă cererea daunelor

Reprezentantul juridic al familiei Anghel a confirmat, pentru adevarul.ro, zvonurile apărute în opinia publică care spun că familia ar fi cerut daune pe partea civilă, dar a dezminţit sumele care au fost vehiculate. 

„Au apărut în presă anumite cifre pe care familia le-ar cere, dar nu sunt reale. Familia Anghel cere daune pe partea civilă, dar cifrele sunt mult mai mici de unu sau două miloane de euro“, a declarat avocatul familiei pentru adevarul.ro.

În ceea ce priveşte Primăria Capitalei şi primarul general, avocatul a mai precizat că, până în prezent, aceştia nu au fost încă introduşi în cauză şi nu sunt puşi sub acuzaţie, deci familia nu are cum să se gândească în a cere despăgubiri acestora.

De asemenea, avocatul a mai adăugat că ancheta mai durează cel puţin două sau trei săptămâni până a fi finalizată motiv pentru care este greu de spus ce alte părţi vor fi acuzate. 

Până în prezent, persoanele care au fost puse sub învinuire sunt Directorul ADP Sector 2, Cristian Lemnaru, proprietarul terenului unde a fost găsit trupul lui Ionuţ Anghel, Constantin Ciorăscu, dar şi reprezentanţi ai SC Tei Rezidenţial SRL. În acest caz se fac cercetări pentru ucidere din culpă.

Te invităm şi în dezbaterea de pe Facebook

Pe aceeaşi temă:

Noi audieri în cazul morţii lui Ionuţ Anghel. Directorul ADP îşi rezervă dreptul de a nu da declaraţii în acest caz

Mama copilului de 4 ani sfâşiat de câini vrea să îl facă pe fiul ei martir sau mucenic

VIDEO Mama copilului sfâşiat de câini către fiul ei mort: „Aş da orice să îmi dai un pupic dulce“

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite