Articol publicitar

Oamenii în Verde au invadat Sectorul 4

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prin părculeţe sau prin grădini, prin parcări sau pe trotuare, pe şosele ori pe bulevarde, oamenii în verde au invadat Sectorul 4.

Când spunem oameni în verde, ne referim la cei în verde închis (de la Totul Verde., fostul ADP 4) sau la cei în verde gălbui (de la ROSAL).

“Toamna bate la uşă, aşa că am trecut la acţiunile de curăţenie specifice perioadei. Nu e nimic anormal”, ne-a explicat Laurenţiu Fluerici, director general la Totul Verde. SA.

Imagine indisponibilă

Singura particularitate a acestor acţiuni o reprezintă aceea că numărul muncitorilor a fost suplimentat. „Acţionăm în paralel cu cei de la ROSAL. Şi cu stradalul, şi cu spaţiile verzi. Pe teren sunt peste 200 de angajaţi, la un schimb, organizaţi în echipe de tuns gard viu, echipe de greblă, echipe de salubrizare spaţiu verde. Se intervine cu cisterne cu jet, auto-perii, gunoiere mari şi mici. Avem echipe de măturat stradal, echipe de spălat ghene, echipe de spălat carosabil în urma măturătorilor”, a detaliat Fluerici.

Imagine indisponibilă

Cele două societăţi, responsabile de curăţenia din sectorul 4, doresc ca actualul impact, ce a fost unul major, să rămână pe viitor ceva obişnuit, acţiunile având un caracter repetitiv. „Luăm totul la rând. Nicio zonă a sectorului 4 nu va fi neglijată, nici cele din ansamblurile rezidenţiale. Când se termină, re reia totul de la zero”, ne-a asigurat conducătorul de la Totul Verde.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite