Când spunem oameni în verde, ne referim la cei în verde închis (de la Totul Verde., fostul ADP 4) sau la cei în verde gălbui (de la ROSAL).

“Toamna bate la uşă, aşa că am trecut la acţiunile de curăţenie specifice perioadei. Nu e nimic anormal”, ne-a explicat Laurenţiu Fluerici, director general la Totul Verde. SA.

Singura particularitate a acestor acţiuni o reprezintă aceea că numărul muncitorilor a fost suplimentat. „Acţionăm în paralel cu cei de la ROSAL. Şi cu stradalul, şi cu spaţiile verzi. Pe teren sunt peste 200 de angajaţi, la un schimb, organizaţi în echipe de tuns gard viu, echipe de greblă, echipe de salubrizare spaţiu verde. Se intervine cu cisterne cu jet, auto-perii, gunoiere mari şi mici. Avem echipe de măturat stradal, echipe de spălat ghene, echipe de spălat carosabil în urma măturătorilor”, a detaliat Fluerici.

Cele două societăţi, responsabile de curăţenia din sectorul 4, doresc ca actualul impact, ce a fost unul major, să rămână pe viitor ceva obişnuit, acţiunile având un caracter repetitiv. „Luăm totul la rând. Nicio zonă a sectorului 4 nu va fi neglijată, nici cele din ansamblurile rezidenţiale. Când se termină, re reia totul de la zero”, ne-a asigurat conducătorul de la Totul Verde.