O şcoală din Bucureşti a fost cuprinsă de flăcări. Pompierii au intervenit pentru salvarea copiilor

O şcoală din Bucureşti a fost cuprinsă de flăcări. Pompierii au intervenit pentru salvarea copiilor

FOTO: Observator.tv

Incendiu la şcoala cu numărul 77 din Bucureşti, astăzi, în timp ce mai mulţi copii se aflau la cursuri de dans. Pompierii au intervenit de urgenţă şi au rupt gratiile de la geamuri pentru a stinge flăcările.

Ştiri pe aceeaşi temă

Focul a izbucnit în jurul orei 11.00, într-o clasă a şcolii situate pe Şoseaua Pantelimon din Bucureşti. Un paznic al şcolii a fost cel care a observat fumul gros care ieşa dintr-una din clase şi a sunat la numărul unic de urgenţă 112, potrivit Observator.tv.

Între timp, bărbatul a reuşit să îi evacueze pe toţi copiii aflaţi în interiorul şcolii, însă s-a intoxicat cu fum şi a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Elevii care se aflau în şcoală participau la cursuri de dans.

El a fost transportat la spital pentru a primi îngrjiri de specialiate.

Pompierii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti au intervenit cu mai multe autospeciale de stingere cu apă şi spumă, dar şi cu o autospecială de lucru la înălţime.

Din fericire, niciun copil nu a fost rănit sau intoxicat, însă o bună parte din clădirea în care a avut loc incendiul a fost distrusă.

Incendiul a fost lichidat după aproximativ 30 de minute.Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: