O porţie gratuită de mici pentru persoanele care se vaccinează anti-Covid la noul centru mobil care se va deschide la Piaţa Obor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un nou centru mobil se deschide la Obor unde doritorii se pot bucura atât de ser, cât şi de o porţie de mici gratuită.
Un nou centru mobil se deschide la Obor unde doritorii se pot bucura atât de ser, cât şi de o porţie de mici gratuită.

Radu Mihaiu, primarul sectorului 2, a anunţat că un nou centru mobil de vaccinare anti-COVID se va deschide, vineri, la Obor. Persoanele interesate se pot imuniza fără programare, cu Pfizer sau J&J. Acesta precizează că antreprenorii vor să ajute la imunizarea populaţiei şi oferă o porţie gratuită de mici oamenilor vaccinaţi la centru.

„Vineri, deschidem „Caravana de la Obor” - un nou centru de vaccinare mobil, unde oamenii se pot vaccina rapid şi fără programare. Avem Pfizer şi Johnson & Johnson, serul într-o singura doză.” a postat pe Facebook.

Primarul sectorului a fost inspirat şi amuzat de un articol al publicaţiei Times New Roman şi a spus că lucrurile s-au legat şi celebrul târg de la Obor va fi o nouă atracţie: „vaccin cu mici cu muştar”.

„Mulţumesc, Times New Roman , umorul vostru e contagios. Aşa cum s-au legat lucrurile, celebrul nostru târg plin de istorie, Oborul, va fi o nouă atracţie: vaccin cu mici cu muştar. E pe bune, nu-i o glumă.”

Radu Mihaiu a spus că scopul este acela de a oferi acces uşor la imunizare tuturor categoriilor sociale şi că spre surprinderea tuturor, antreprenorii vor să se alăture.

„Spre surpriza tuturor, antreprenorii deţinători ai reţetei celebrilor „mici de la Obor” vor să susţină campania de vaccinare: pentru fiecare vaccinat, o porţie gratis de mici cu de toate şi o apă răcoritoare.”

Potrivit acestuia, centrul va funcţiona vinerea şi sâmbătă aceasta în intervalul orar 8:00 - 20:00, iar duminică - între 8:00 şi 18:00. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite