O petrecere pentru copii, în absenţa lor. „Părinţii de Îngeri” se întâlnesc pentru a şasea oară în parcul IOR

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Înălţarea baloanelor colorate simbolizează înălţarea ”îngerilor” către cer FOTO Facebook
Înălţarea baloanelor colorate simbolizează înălţarea ”îngerilor” către cer FOTO Facebook

Organizaţia Eternul Miracol Materna Alinare (EMMA) organizează, duminică, 26 mai, cea de-a şasea ediţie a evenimentului "Ziua Părinţilor de Îngeri", singurul de acest gen din ţară şi cel mai mare din lume în care părinţii comemorează copiii decedaţi înainte de naştere. Se vor ridica baloane în parcul IOR la ora 18.00. Evenimentul se organizează în 21 de oraşe din ţară şi alte patru din Europa, simultan.

Părinţii care au suferit astfel de drame, însoţiţi de apropiaţi, dar şi de simpatizanţi ai organizaţiei EMMA se vor întâlni începând cu ora 17.30 în parcul IOR din Capitală pentru a aprinde lumânări şi a înălţa la cer baloane colorate.

„Acţiunea are loc simultan în 21 oraşe din România, dar şi în patru oraşe din afara ţării, mai exact din Anglia, Franţa şi Germania. Reprezentanţii organizaţiei din fiecare oraş vor fi conectaţi la telefon şi vor face numărătoare invers. La 18.00 fix se vor da drumul la baloane, simultan", a declarat Nicoleta Lazăr, unul dintre coordonatorii pe Bucureşti ai organizaţiei, pentru adevarul.ro.

Potrivit organizatorilor, acest eveniment are o semnificaţie aparte, în mod special pentru părinţii care au pierdut un copil înainte de naştere, momentul înălţării baloanelor simbolizând despărţirea de copilul pe care nu au apucat să-l vadă, să-l ţină în braţe, să-l cunoască. 

Preşedintele fondator al organizaţiei EMMA este Bianca Brad, fiind la rândul ei ”Părinte de Înger”.

Pe aceeaşi temă:

Ziua părinţilor de îngeri: Sute de lumânări vor fi aprinse duminică, în Parcul Eminescu

Părinţii de îngeri din Iaşi au înălţat baloane în memoria micuţilor pe care i-au pierdut

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite