O persoană a murit şi alte două au fost găsite inconştiente, după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon, într-un apartament din Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O persoană a decedat şi alte două au fost găsite inconştiente în urma intoxicării cu monoxid de carbon, într-o locuinţă din Sectorul 2 al Capitalei, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti.

UPDATE Cele două persoane găsite inconştiente în locuinţa de pe Strada Silvestru nr. 77 din Sectorul 2 al Capitalei, un bărbat de circa 70 de ani, intubat, şi o femeie de 56 de ani, care între timp a devenit conştientă, au fost transportate la Spitalul Floreasca, au transmis reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov.

Echipajele de salvare ale ISU au intervinit, duminică, pe strada Silvestru nr. 77 din Sectorul 2 al Capitalei, unde o persoană a fost găsită decedată, iar alte două inconştiente, în urma intoxicării cu monoxid de carbon.

"Cele trei victime, doi bărbaţi şi o femeie, au vârste cuprinse între 50 şi 60 ani. Un bărbat a fost găsit  decedat, pentru celelalte două victime se fac manevre de resuscitare. S-au efectuat măsuratori şi nu s-au constatat scăpări de gaze, ci numai de monoxid de carbon, cel mai probabil de la o centrală termică", au mai transmis reprezentanţii ISU, potrivit News.ro.

La faţa locului au intervenit patru ambulanţe SMURD, dintre care două cu medic.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite