O pensiune din Bucureşti a fost devastată de un grup de tineri, de Revelion. Pagubele se ridică la 20-30.000 de euro | VIDEO

O pensiune din Bucureşti a fost devastată de un grup de tineri, de Revelion. Pagubele se ridică la 20-30.000 de euro | VIDEO

Pensiune devastată în centrul Capitalei Captură video

Mai mulţi tineri au vandalizat pensiunea unde au petrecut de Revelion, în centrul Capitalei. Proprietarul a depus plângere penală.

Ştiri pe aceeaşi temă

La miezul nopţii, proprietarii au observat că toate camerele de supraveghere nu mai funcţionează şi au încercat să ia legătura cu tinerii, însă niciunul dintre ei nu a mai răspuns.
 
Dimineaţa, proprietarii pensiunii au ajuns în locaţie şi au avut parte de o supriză neplăcută, au găsit pereţii devastaţi şi mobilierul distrus.
 
„Pe 31 decembrie în jur de ora 2, 3 fără ceva, m-a sunat un cetăţean că ar vrea să închirieze vila aceasta pentru revelion, că apartamentul în care urmau să facă nu mai era disponibil. OK, eu fiind plecat la munte, la ora 7 a venit colega mea, s-a întâlnit cu ei, a luat banii, s-a dat bon fiscal şi vedeţi ce s-a întâmplat“, a povestit proprietarul pensiunii, Iancu Babu, reporterilor de la Digi24. 
 
 
Pensiune din Bucureşti, devastată de un grup de tineri de Revelion.

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările