O pancartă de publicitate din Aeroportul Otopeni a căzut pe un pasager

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O casetă cu reclamă din Aeroportul Henri Coandă a căzut azi-dimineaţă pe un pasager rănindu-l grav. Panoul era amplasat pe holul dintre oficiul de Control Paşapoarte Sosiri Internaţionale şi sala de bagaje, potrivit Mediafax.

O casetă cu reclamă montată pe un stâlp din Aeroportul Internaţional „Henri Coandă“ a căzut azi-dimineaţă pe o pasageră insraeliancă, rănind-o în zona capului. Panoul, înalt de un metru şi jumătate şi lat de 70 de centimetri, era amplasat la o înălţime de aproximativ un metru de sol, pe culoarul dintre oficiul de Control Paşapoarte Sosiri Internaţionale şi sala de bagaje.

După incident, femeia, însoţită de soţul ei, şi-a ridicat bagajele şi s-a îndreptat către holul de la ieşirea din aerogară. Aaici a fost asistată de personalul medical.

Potrivit purtătorului de cuvânt al aeroportului, Valentin Iordache, ea era foarte agitată. I s-a luat tensiunea, care era crescută şi a fost calmată de medici. După câteva minute, ea şi-a revenit şi a plecat din aerogară. Reprezentanţii aeroportului susţin că femeia se îndrepta către Sinaia unde se ducea în vacanţă.

Panoul a fost demontat ulterior şi urmează să se analizeze motivul pentru care s-a petrecut accidentul. În momentul în care s-a desprins geamul de plexiglas care înconjura reclama, s-a desfăcut şi rama de aluminiu care susţinea structura. „Vom face o verificare a tuturor panourilor publicitare din aeroport. Ele sunt analizate periodic, dar pentru a nu mai avea incidente de acest gen, le vom lua încă o dată la investigat. Este prima oară când se întâmplă un astfel de incident“, a declarat pentru „Adevărul“, Valentin Iordache.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite