O octogenară a fost pusă la pământ de un minor de 13 ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Femeia în vârstă de 82 de ani se afla pe stradă când copilul a dat peste ea cu o bicicletă. Accidentul s-a produs, aseară, pe aleea Valea Boteni dinspre strada Romancierilor către Valea Cernei.

Polițiștii spun că un minor de 13 ani, din Bucureşti se plimba pe bicicletă și când a ajuns în dreptul unui imobil accidentat o bătrână de 82 de ani.

Femeia mergea pe stradă în aceeaşi direcţie de mers cu cea a bicicletei. Ea a fost rănită și transportată la spital unde a rămas internată.

Polițiștii precizează că  în urma accidentului a fost întocmit dosar de cercetare care va fi soluționat de Biroul Cercetări Infracţiuni Rutiere din cadrul Brigăzii Rutiere.


Alți copii sunt cercetați pentru tâlhărie

Un alt caz cu minori, dar de această dată de tâlhărie este cercetat de poliţiştii de la Biroul de Investigaţii Criminale al Secţiei 12 Poliţie.

Ei au prins, ieri, patru minori cu vârste cuprinse între 10 și 16 ani care au jefuit cu câteva zile în urmă un alt grup de minori pe când se aflau în parcul IOR.

Autorii au amenințat patru adolescenți cu vârste cuprinse între 12 și 16 ani, pe care i-au buzunărit și le-au luat un telefon mobil și un card de memorie, bunuri în valoare totală de aproximativ 800 lei.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite