O femeie a murit şi alte două persoane au fost rănite, după ce două maşini s-au ciocnit în Capitală. Trafic blocat pe Şoseaua Mihai Bravu

O femeie a murit şi alte două persoane au fost rănite, după ce două maşini s-au ciocnit în Capitală. Trafic blocat pe Şoseaua Mihai Bravu

FOTO: Arhivă

O femeie de 52 de ani a murit şi două persoane au fost rănite, duminică, după ce două maşini s-au ciocnit în Capitală, pe Bd. Camil Ressu, la intersecţia cu Strada Fizicienilor. Calea de rulare a tramvaielor pe sensul către Şoseaua Mihai Bravu este blocată.


„În jurul orei 11.30, conducătorul unui autovehicul în vârstă de 39 de ani, care se deplasa pe Bd. Camil Ressu dinspre Bd. Theodor Pallady către Şos. Mihai Bravu, la intersecţia cu Str. Fizicienilor, a intrat în coliziune cu un alt autovehicul, condus de o femeie, în vârstă de 52 de ani”, a transmis, duminică, Brigada Rutieră a Capitalei.
 
Sursa citată a precizat că în urma impactului au rezultat trei victime. Femeia de 52 de ani care conducea maşina lovită a murit, iar doi pasageri din autoturismul care a provocat accidentul au fost transportaţi la Spitalul Sf. Ioan.
 
„În acest moment este blocată calea de rulare a tramvaielor pe sensul către Şos. Mihai Bravu”, a transmis Brugada Rutieră.
 
Poliţiştii sunt la faţa locului pentru a efectua cercetarea.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: