O Barbie de expoziţie, 450 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe Bulevardul Barbu Văcărescu 164D, la Zone Arena, bucureştenii sunt aşteptaţi să urmărească evoluţia păpuşii Barbie de-a lungul unei jumătăţi de veac, precum şi construcţii Lego gigant. Expoziţia „50 de ani Barbie şi Lego“ este deschisă aici până la 6 iunie.

Barbie a ajuns la 50 de ani şi ne arată prin ce „transformări“ a trecut de-a lungul deceniilor. Astfel, o veţi vedea actriţă în filmele anilor ’60, prinţesă sau mireasă, însoţită întotdeauna de Ken, îmbrăcat ori în costumul lui Frank Sinatra, ori în hainele de piele ale lui Elvis. Păpuşi Barbie, inspirate din divele Hollywood-ului, Marilyn Monroe, Audrey Hepburn şi Elizabeth Taylor, ne zâmbesc din vitrinele expoziţiei în haine strălucitoare, pe care le-au îmbrăcat faimoasele actriţe în pelicule de referinţă.

1.000 de exponate

În zona „roz“ a Zone Arena, la centrul comercial amenajat aici, vă puteţi achiziţiona păpuşi de colecţie de la importatorul unic în România, Omnitoys. Vânzătoarele vă recomandă casa Barbie, cu sufragerie, bucătărie , toaletă, la preţul de 399 de lei. Dacă o Barbie mireasă costă 56 de lei, un manechin de plastic în costum de baie roşu sau în costum scoţian ajunge la preţul de 228 de lei.

Barbie de colecţie „Tarina Tarantino“ este cea mai scumpă jucărie, ajungând la preţul de 456 de lei. Mai mult de 1.000 de exponate originale, un cinematograf, un loc de joacă, concursuri şi tombole îi vor încânta pe copiii de toate vârstele în cadrul expoziţiei de la Bucureşti. „Cea mai veche păpuşă este aşezată la intrare. A fost fabricată în 1892 şi este din porţelan“, a spus Raluca Tudan, reprezentant Fun Time Production, organizatorul expoziţiei.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite